Crypto-Prijzen.nl

UNI en SOL nu toegevoegd aan Grayscale’s Investment Holdings

UNI en SOL nu toegevoegd aan Grayscale’s Investment Holdings

Crypto-activa beheerder Grayscale Investments heeft de toevoeging aangekondigd van nog twee digitale activa – Uniswap (UNI/USD) en Solana (SOL/USD) – aan zijn holdings. Grayscale heeft zijn gebruikelijke beleid voortgezet om de investering van zijn activa opnieuw in evenwicht te brengen, aangezien de twee extra tokens de laatste worden die hiervan profiteren.

De vermogensbeheerder zei dat het zijn investeringen in Bitcoin Cash (BCH/USD) en Litecoin (LTC/USD) heeft verminderd om UNI en SOL aan zijn bezit toe te voegen. Volgens de aankondiging bezit UNI nu 1,06% van zijn crypto investeringen, terwijl SOL 3,24% bezit.

BTC en ETH domineren nog steeds het fonds

Dit komt na het opnieuw in evenwicht brengen van zijn activa in het voorgaande kwartaal, toen Cardano (ADA) de op twee na grootste cryptocurrency op het Digital Large Cap Fund werd, op dat moment goed voor 4,26% van het fonds. De recente herbalancering van de activa betekent echter dat de investering van Grayscale in ADA nu 5,11% van het volledige fonds vertegenwoordigt.

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) vertegenwoordigen nog steeds de meerderheid van de belangen, aangezien de eerste 62,19% vertegenwoordigt, terwijl de laatste 26,32% bezit.

Hoewel Bitcoin het cryptofonds domineert, is UNI leidend als het gaat om Grayscale’s DeFi fonds, met 45,2% van de belangen. De volgende in de rij is AAVE met 14,11%.

Meer grip en dominantie in de industrie

Grayscale Investment is de grootste digitale vermogensbeheerder in de VS en misschien wel in de wereld. Het bedrijf is de markt blijven domineren, aangezien verschillende grote reguliere klanten hun crypto investeringen op het platform blijven vergroten. Het enige troef van Grayscale, Bitcoin Trust, lijkt veel aandacht te krijgen van reguliere investeerders.

Onlangs breidde Morgan Stanley zijn crypto investering uit met de vermogensbeheerder, waardoor deze nog sterker in de markt staat.

Meer mainstream reuzen investeren in het fonds van Grayscale

Op het moment van schrijven heeft Morgan Stanley in totaal 58.116 aandelen van Grayscale Bitcoin Trust via zijn European Opportunity Trust. Andere reguliere giganten hebben ook hun crypto investeringen in Grayscale verhoogd, waardoor de cryptoposities van het bedrijf verder zijn uitgebreid.

Morgan Stanley was een van de reguliere bedrijven die in het verleden tegen investeringen in cryptocurrencies was. Maar het bedrijf slaat een nieuwe weg in omdat de druk van zijn investeerders blijft toenemen.

The post UNI en SOL nu toegevoegd aan Grayscale’s Investment Holdings appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*