Crypto-Prijzen.nl

UNI, AAVE, YFI toppen de lijsten op eerste werkdag van 2022

UNI, AAVE, YFI toppen de lijsten op eerste werkdag van 2022

Het begin van 2022 herleefde de bullish trend voor sommige DeFi altcoins met Uniswap (UNI), AAVE en Yearn.Finance (YFI) als enkele van de best presterende activa op 3 januari.

DeFi altcoins met een stijging van 13%

Volgens gegevens van Santiment registreerden DeFi altcoins een opvallende stijging tot 13%, hoewel een meerderheid van de markt vrijwel vlak bleef met weinig tot geen bullish beweging.

Bullish verwachtingen voor het laatste kwartaal van 2021 kwamen niet uit

Verwacht werd dat het laatste kwartaal van het jaar bullish zou zijn na een grote uitverkoop in september. Hoewel de voorspelling voor oktober uitkwam, bleef de markt in november en december in het rood en daalde tot het niveau van juli en augustus.

In oktober bereikte de cryptomarkt opnieuw een nieuwe recordhoogte (ATH), met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 3 biljoen. De waarde was tegen het einde van het jaar met bijna een derde gedaald.

DeFi markt brengt bulls terug?

Ondanks een reeks van rug pulls en hacks, blijft de DeFi markt een van de meest gewilde gevallen van crypto gebruik. Momenteel ligt de marktkapitalisatie ruim boven de $ 160 miljard.

YFI met grootste sprong in de afgelopen 24 uur

De token YFI van Yearn.Finance is de afgelopen 24 uur met 13% gestegen. Op de 1-dag grafiek vormde het zes groene kaarsen op rij, wat een bullish trend aangaf, hoewel de rest van de cryptomarkt consolideerde. Op het moment van schrijven handelde YFI op iets meer dan $ 41.000. Analisten verwachten dat de prijs zal blijven stijgen.

UNI heeft vandaag 9% gewonnen

UNI volgde YFI in termen van dagelijkse winsten en won bijna 9%. Onlangs maakte het de overstap naar het Polygon netwerk, wat zeer succesvol bleek te zijn. Insiders denken dat de huidige prijsstijging het gevolg is van deze migratie.

Mainstream crypto nog steeds bearish

Aangezien de opkomst van DeFi altcoins hoop geeft op een nieuw altseizoen in de nabije toekomst, moeten de meeste reguliere crypto’s nog tekenen van opleving vertonen. Deze omvatten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en verschillende andere. Bitcoin handelde op het moment van schrijven onder $ 47.000.

The post UNI, AAVE, YFI toppen de lijsten op eerste werkdag van 2022 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*