Crypto-Prijzen.nl

Umbrella Network lanceert arbitragevrij prijsmodel voor crypto

Umbrella Network lanceert arbitragevrij prijsmodel voor crypto

Gedecentraliseerde Layer-2 Oracle oplossing Umbrella Network heeft een arbitragevrij prijsmodel voor cryptoderivaten geïntroduceerd, zo vernam Invezz uit een persbericht. De nieuwe service is bedoeld om gebruikers uitgebreidere realtime prijsgegevenssets te bieden door arbitragevrije informatie voor optieprijzen naar het crypto ecosysteem te brengen.

Prijzen beschikbaar voor ETH en BSC ecosystemen

In het begin zal het arbitragevrije prijsmodel beschikbaar zijn op Ethereum (ETH/USD) en Binance Smart Chain. Het wordt geleverd met datasets met volledige opties voor Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum met de call- en putprijzen, de expiratiegegevens, de onderliggende crypto activa en de verwachte volatiliteit.

660 nieuwe handelsparen

Umbrella Network bevat 660 nieuwe handelsparen met 220 optie-instrumenten, gericht op het vergroten van de winst. Gebruikers hebben toegang tot datafeeds via DeFi applicaties op Umbrella Network’s Layer 2 Data (L2D).

Sam Kim, partner bij Umbrella Network, merkte op:

DeFi heeft geen levensvatbare of ontwikkelde optiemarkt. We waren van mening dat het aanbieden van onze geavanceerde prijsgegevens voor opties zonder arbitrage van cruciaal belang zal zijn voor de DeFi markt, gezien het belang van opties in traditionele financiering, niet alleen voor speculatie maar ook voor risicobeheer. Als gedecentraliseerde Oracle service werken we met gegevens die nodig zijn om echte arbitragevrije optieprijzen te berekenen. Dus voor ons is het leiden van deze beweging naar een efficiënte prijsstelling van opties de volgende stap naar het opbouwen van een bloeiende derivatenmarkt.

Model helpt het gebrek aan gegevens en liquiditeit binnen DeFi opties te overwinnen

Gebruikers worden geconfronteerd met onvoldoende gegevens en liquiditeit binnen de DeFi opties, vooral op het gebied van looptijden en stakingen. Dit heeft geleid tot prijsverschillen in opties en beleggers riskeren te handelen op basis van gedeeltelijke informatie. Bovendien heeft dit gebrek aan gegevens geleid tot onbetaalbare DeFi optieprijzen, met als gevolg een schaars verhandelde markt.

Het arbitragevrije datamodel van het platform zal deze moeilijkheden helpen overwinnen en concurrerendere prijzen bieden. Het geeft een volledig overzicht van optiemarkten, opties met verschillende looptijden, maar dezelfde strike, opties met dezelfde looptijd.

Holistisch marktbeeld

De arbitragevrije optiegegevens van Umbrella Network bieden niet alleen een volledige prijsset, maar ook een holistisch beeld van de markt. Het stelt handelaren in staat om weloverwogen beslissingen te nemen.

The post Umbrella Network lanceert arbitragevrij prijsmodel voor crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*