Crypto-Prijzen.nl

Umbrella Network biedt interoperabiliteit tussen Ethereum en Binance Smart Chain

Umbrella Network biedt interoperabiliteit tussen Ethereum en Binance Smart Chain

Gedecentraliseerde Oracle service Umbrella Network is gelanceerd op het Ethereum platform, waardoor cross-chain transacties tussen Binance Smart Chain (BSC) en het Ethereum platform mogelijk worden.

Het heeft gebruikers ook in staat gesteld om cryptocurrency tokens op de Ethereum blockchain in te zetten en te bewerken via de cross-chain bridging. Het bedrijf merkte ook op dat het bezig is met het mogelijk maken van cross-chain connectiviteit met Cardano (ADA/USD), Solana (SOL/USD), Polygon (MATIC/USD) en Avalanche (AVAX/USD). Er was echter geen tijdslimiet voorzien voor de integratie.

Umbrella verklaarde ook dat het protocol een goedkopere en snellere prijsfeed zal bieden dan zijn concurrenten. Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig gegevens van traditionele financiële markten, cryptoderivaten en spot cryptocurrencies met elkaar te verbinden.

Toegenomen vraag naar betrouwbare gegevensinvoer

Oracle wordt in de branche gezien als een belangrijk onderdeel voor slimme contracten omdat ze nauwkeurige datafeeds uit verschillende bronnen bieden, waardoor ze hun werkgebied kunnen vergroten.

De vraag naar betrouwbare gegevensinvoer is de laatste tijd enorm gestegen, omdat de industrie slimme contracttechnologie blijft omarmen. Sommige rechtsgebieden willen gebruikers meer gegevens verstrekken. De primaire aandelenmarkt in Brazilië zoekt bijvoorbeeld naar manieren om gegevens te leveren terwijl het land zijn digitale valuta van de centrale bank wil ontwikkelen.

DeFi protocollen hebben ook blijk gegeven van hun bereidheid om data-orakels te integreren. De beste Oracle provider Chainlink (LINK/USD) heeft na de lancering op Ethereum’s Layer 2 schaaloplossing zijn plaats op de markt vastgelegd. Ook andere protocollen vergroten hun interesse.

Slimme contracten veranderen steeds meer in een data-intensieve industrie. De Oracle services helpen de kloof te dichten.

Umbrella om de mogelijkheden van Ethereum te benutten

Umbrella Network ontwikkelde de cross-chain bridge die de noodzaak onderstreepte om cryptocurrencies en andere digitale activa over te dragen tussen slimme contracten en het Ethereum platform. Momenteel heeft Umbrella meer dan 1.200 dataparen op Ethereum.

De recente exploits in de DeFi wereld hebben de behoefte aan nieuwe risicobeheeroplossingen in het ecosysteem duidelijk gemaakt. Als gevolg hiervan zegt Umbrella dat het plan is om gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van Ethereum en een evenwichtige gedecentraliseerde governance en onveranderlijkheid te hebben.

Het protocol is ontworpen om deze mogelijkheden te bieden, omdat het is geïnspireerd op fabrieksontwerpen die zijn ontwikkeld door de tokenfunctionaliteit van Balancer en Uniswap.

The post Umbrella Network biedt interoperabiliteit tussen Ethereum en Binance Smart Chain appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*