Crypto-Prijzen.nl

UFG Capital versterkt blockchain VC investeringsfonds

UFG Capital versterkt blockchain VC investeringsfonds

UFG Capital, een toonaangevende Cyprian beheerder van alternatieve investeringsfondsen, kondigde $ 70 miljoen aan activa aan, onder het management van (AUM) voor een nieuw private equity-fonds dat zich toelegt op blockchain-gerelateerde bedrijven. Dit vernam Invezz uit een persbericht.

UFG Capital lanceerde in 2021 een aparte investeringsstrategie, die later werd omgevormd tot een volwaardig investeringsfonds. De waarde van hun beleggingsproducten is meer dan $ 1,5 miljard AUM.

Een evenwichtige benadering voor Blockchain VC beleggen

De benadering van het fonds voor investeringen in de blockchain VC omvat crypto-native VC, traditionele VC en op technologie gerichte VC. Het stelt het fonds in staat om de voordelen van elke sector in iedere combinatie te gebruiken.

Uitbreiding in ontwikkeling

In antwoord op de marktvraag wil UFG Capital een uitgebreide infrastructuur ontwikkelen, om ervaren beleggers van dienst te zijn in overeenstemming met de wet op alternatieve beleggingsfondsen. UFG Capital is van plan om het blockchain-georiënteerde fonds toegankelijk te maken voor een meer diverse investeerderspool, door het uit te breiden naar meer rechtsgebieden.

Onderdeel van een uitgebreid financieel netwerk

De fondsen van UFG Capital maken deel uit van een uitgebreid netwerk van de financiële sector, dat ook banken, portefeuillebeheerders, brokers, beheerders en bewaarders omvat. Dit om het beste resultaat te behalen voor de klanten van UFG Capital. Al deze entiteiten dragen bij aan de positieve vooruitzichten van geselecteerde projecten.

Handige blootstelling aan blockchain technologie

UFG Capital biedt klanten de beste blootstelling aan blockchain technologie, dankzij de uitgebreide marktervaring, wijdverbreide toegang in tal van landen en goed presterende, maar uitgebalanceerde strategieën en producten.

Maryna Chernenko, Managing Director bij UFG Capital, zei:

UFG Capital biedt investeerders een optimale manier om de $ 1,7 biljoen wereldwijde cryptomarkt te betreden. In 2021 zijn we begonnen met alleen een cryptostrategie. Omdat deze investeringssector nog vrij nieuw, volatiel en on-ontgonnen is, bieden we onze klanten een complete en betrouwbare infrastructuur om hun activa te beschermen. De snelle marktvraag en frequente verzoeken van klanten gaven een snelle impuls aan de ontwikkeling van de bedrijfsrichting en de bestudering van de markt.

Het bericht UFG Capital versterkt blockchain VC investeringsfonds verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*