Crypto-Prijzen.nl

Ubisoft gaat in-game NFT’s aanbieden via de Tezos blockchain

Ubisoft gaat in-game NFT’s aanbieden via de Tezos blockchain

Ubisoft, een van de toonaangevende gamingbedrijven, heeft aangekondigd non-fungible tokens (NFT’s) in zijn games te integreren. Het bedrijf heeft verklaard dat deze NFT’s bekend zullen staan als “Digits” en een uniek serienummer zullen bevatten. Ze zullen ook waarde hebben op de cryptomarkt.

Hoewel Ubisoft al plannen heeft aangekondigd om dit mogelijk te maken, hebben gamers van het gamingbedrijf nog geen feedback over de ontwikkeling gegeven.

Ubisoft lanceert gaming NFT’s

Ubisoft heeft de details van dit nieuwe project aangekondigd in een tweet, waarin staat dat deze NFT’s zullen worden geleverd via Ubisoft Quartz. Met deze NFT’s krijgen gebruikers toegang tot “de eerste speelbare en energiezuinige NFT’s”.

De NFT’s worden opgeslagen op de Tezos blockchain. Tezos doorloopt een proof-of-stake consensus; daarom zullen deze NFT’s op een milieuvriendelijke manier worden geslagen.

Het bedrijf merkt ook op dat Ubisoft Quartz zal aanbieden,

Een nieuwe ervaring voor onze spelers, gebaseerd op onze visie om een steeds grotere verbinding te creëren tussen jou en de gamewerelden waar je van houdt.

Ubisoft stelt ook dat gamers autonomie en keuzevrijheid hebben bij het gebruik van de in-game assets. Ubisoft heeft verklaard dat de eerste NFT’s in bèta zullen worden uitgebracht. De NFT’s zullen in-game uitrusting bevatten en ze kunnen worden gekocht met behulp van cryptocurrencies.

De in-game items zijn niet-vervangbaar omdat ze allemaal een uniek serienummer hebben. De NFT’s kunnen worden verhandeld door spelers op de Tezos blockchain, zelfs als ze geen Ghost Recon of andere games spelen die compatibel zijn met NFT’s. De gamer tags van de vorige eigenaren zullen echter nog steeds in de NFT’s aanwezig zijn.

NFT’s in de gamingsector

Ubisoft is een van de meest populaire gameplatforms. Enkele van de populaire games op het platform zijn Assassin’s Creed en Far Cry, die miljoenen verkopen. Ubisoft heeft onlangs ook Valhalla uitgebracht, dat in de eerste week 1,8 miljoen verkopen optekende.

Vanwege zijn groeiende populariteit zou het een geheel nieuw revolutionair aspect voor de gamingsector zijn als het bedrijf zich in NFT’s kan wagen.

Andere gameplatforms kijken ook naar NFT’s, wat heeft geleid tot de toegenomen populariteit van play-to-earn platforms. De acceptatie van NFT’s in gaming moet echter nog het gewenste niveau bereiken vanwege de weerslag over de impact van NFT’s op het milieu.

The post Ubisoft gaat in-game NFT’s aanbieden via de Tezos blockchain appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*