Crypto-Prijzen.nl

U kunt nu gebruikte Tesla’s kopen met Dogecoin (DOGE)

U kunt nu gebruikte Tesla’s kopen met Dogecoin (DOGE)

Het wereldwijde blockchain technologiebedrijf BOTS heeft een geweldige kans gecreëerd voor fans van Dogecoin (DOGE/USD). Volgens het internationale informatietechnologiebedrijf kunnen nu gebruikte Tesla auto’s worden gekocht met de op meme gebaseerde cryptocurrency.

Met deze ontwikkeling is het bedrijf een van de eersten geworden die Dogecoin voor betalingen accepteert.

Eerder in mei kondigde Tesla Inc. aan dat het Dogecoin gaat accepteren voor betalingen voor zijn elektrische auto’s. Maar het is niet duidelijk of het bedrijf dit nog steeds van plan is.

En eerder deze maand kondigde BOTS aan dat het van plan is een op scripts gebaseerde miner te ontwikkelen die de mijnbouw van zowel Litecoin als Dogecoin zal samenvoegen.

Dogecoin krijgt meer aandacht

Hoewel Dogecoin als grap werd gelanceerd, is de cryptocurrency het afgelopen jaar steeds populairder geworden.

Tesla Chief Executive Officer Elon Musk heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de recente opkomst van het token. De miljardair verbergt zijn liefde voor de munt niet, want hij heeft altijd wel een of twee positieve dingen te zeggen over de munt. En wanneer hij over Dogecoin tweet, lijkt de cryptocurrency altijd in prijs te stijgen. Maar hij staat niet alleen in deze promotie.

Mede-miljardair Mark Cuban heeft ook zijn enthousiasme getoond voor de grap crypto. Hij merkte onlangs op dat Dogecoin momenteel de sterkste cryptocurrency is als het gaat om betalingen. Zoals gewoonlijk met alles over het token, herhaalde Tesla zijn beweringen.

Cuban voerde aan dat Dogecoin een sterke gemeenschap heeft, wat een van de redenen is voor de toegenomen populariteit van het token. Hij verklaarde dat veel mensen de voorkeur geven aan Dogecoin voor betalingen en dat het gebruik ervan in de toekomst zal toenemen. Maar toen werd onthuld dat Cuban slechts $ 494 van het token bezit, drong de Dogecoin gemeenschap er bij hem op aan om meer in de cryptocurrency te investeren. Op het moment van schrijven handelt Dogecoin op $0,35, het hoogste sinds de eerste week van juni.

The post U kunt nu gebruikte Tesla’s kopen met Dogecoin (DOGE) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*