Crypto-Prijzen.nl

U kunt nu een Squid Game cryptomunt kopen: hier zijn ze te koop

U kunt nu een Squid Game cryptomunt kopen: hier zijn ze te koop

Een nieuwe cryptocurrency gebaseerd op de Netflix serie “Squid Game” steeg in waarde na zijn debuut op 20 oktober. Alleen al in de afgelopen 24 uur is Squid Game ($SQUID) meer dan 300% gestegen en vertoont het geen tekenen van vertraging.

Als u wilt weten waar u Squid Game token nu kunt kopen, is dit artikel iets voor u.

Waar u u het Squid Game token kunt kopen

Omdat SQUID zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt SQUID nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om SQUID nu te kopen:

1. Schaf BNB bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals Binance ›

We raden Binance aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je BNB naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de SushiSwap DEX

Ga naar SushiSwap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je BNB voor SQUID wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder SQUID.

Wat is Squid Game token?

Squid Game is een Koreaans tv-programma dat de krantenkoppen domineerde toen het aan de Netflix bibliotheek werd toegevoegd. De show bestaat uit volwassenen die verdrinken in schulden die strijden in kinderspellen om financiële prijzen te winnen of de dood tegemoet te zien.

Het Squid Game project is een crypto platform om te verdienen dat is geïnspireerd op de show. Het Squid Game token is vereist om een online game te spelen die naar verwachting in november wordt gelanceerd.

Het online spel bestaat uit zes niveaus. Elk niveau vereist een hoger inschrijfgeld en de ontwikkelaars houden 10% van het inschrijfgeld, terwijl de rest wordt uitbetaald aan de winnaar.

Moet ik Squid Game token kopen?

Opgemerkt moet worden dat CoinMarketCap een waarschuwing heeft afgegeven dat sommige gebruikers “dit token niet kunnen verkopen” en “wees voorzichtig tijdens het handelen!”

Dat gezegd hebbende, het kopen van Squid Game munten is nu iets dat bedoeld is voor mensen met een hoge risicotolerantie.

Squid Game munt social media reactie

The post U kunt nu een Squid Game cryptomunt kopen: hier zijn ze te koop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*