Crypto-Prijzen.nl

Twitter voegt ondersteuning toe voor Bitcoin fooien en onderzoekt NFT’s

Twitter voegt ondersteuning toe voor Bitcoin fooien en onderzoekt NFT’s

twtr

Twitter bewees opnieuw zijn steun aan de crypto industrie door de mogelijkheid aan te kondigen om Bitcoin (BTC/USD) te gebruiken voor fooien. Vanaf nu kan elk Twitter account dat zijn eigen Bitcoin portemonnee heeft, deze koppelen en fooien verzenden of ontvangen.

Het is echter vermeldenswaard dat dit slechts een klein onderdeel is van een veel groter initiatief, aangezien het bedrijf zijn ondersteuning voor alle soorten betalingsverwerkers wil uitbreiden. Twitter zou graag zien dat Cash App, Venmo, Patreon, GoFundMe, RazorPay, PicPay en anderen allemaal worden ondersteund door zijn sociale netwerk. Bitcoin is slechts de eerste stap op die reis.

Details over het fooien van Bitcoin

De komst van Bitcoin fooien werd aangekondigd door Twitter’s Staff Product Manager, Esther Crawford, die de functie uitlegde in een artikel genaamd Bringing Tips To Everyone. Crawford legt uit dat het bedrijf wil dat iedereen op Twitter toegang heeft tot manieren om betaald te worden. Vooral omdat digitale valuta het potentieel hebben om meer mensen aan te moedigen deel te nemen aan de wereldeconomie

De betalingen zullen plaatsvinden op Bitcoin’s Lightning Network (LN), wat ook in het artikel wordt uitgelegd. De LN is ontwikkeld als een oplossing voor het onvermogen van Bitcoin om op te schalen, hoewel het niet de acceptatieniveaus zag waarop het hoopte. Nu heeft het de kans om het nog een keer te proberen, dankzij de enorme cryptogemeenschap van Twitter.

Een ander ding om op te merken is dat alleen iOS gebruikers fooien op Twitter kunnen gebruiken via hun mobiele apparaten. Ondersteuning voor Android komt echter binnenkort ook, het duurt alleen wat langer.

Twitter onderzoekt ook NFT’s

Nog een heel belangrijk ding om op te merken is dat Twitter geen Bitcoin maximalist zal zijn, ook al is zijn CEO, Jack Dorsey, dat wel. Dorsey heeft de potentiële waarde van andere crypto’s en hun netwerken afgewezen, zelfs als het gaat om reuzen als Ethereum en Cardano.

Twitter zal niet hetzelfde doen. In feite onderzoekt het bedrijf zelf ook de mogelijkheid om NFT’s binnen het platform te gebruiken om makers te helpen die hun kunst maken en delen.

The post Twitter voegt ondersteuning toe voor Bitcoin fooien en onderzoekt NFT’s appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*