Crypto-Prijzen.nl

Twitter stelt crypto team op om dApps & NFT’s te verkennen

Twitter stelt crypto team op om dApps & NFT’s te verkennen

Twitter stelt een team samen dat onderzoek gaat doen naar blockchaintechnologie, cryptovaluta, dapps en niet-vervangbare tokens. Via dit team wil de socialemediagigant de gedecentraliseerde technologiesector een boost geven.

Het team zal worden aangevoerd door Tess Rinearson, die voorheen werkte aan de ontwikkeling van Tendermint Core. Rinearson heeft ook gewerkt aan andere opmerkelijke initiatieven zoals Cosmos en Chain.com.

Twitter stelt een crypto eenheid samen

Rinearson onthulde details over de oprichting van dit team in een Twitter thread. Dit team zal samenwerken om de sectoren cryptocurrencies, blockchain en andere gedecentraliseerde technologieën te onderzoeken.

“Ik ben verheugd om te delen dat ik me bij Twitter heb aangesloten om een nieuw team te leiden dat zich richt op crypto, blockchains en andere gedecentraliseerde technologieën – inclusief en verder gaan dan cryptocurrencies.”

Ze verklaarde ook dat het team ook zou werken aan het verbeteren van de functies van de Twitter fooifunctie die momenteel Bitcoin (BTC/USD) ondersteunt. Bovendien zal het team er ook aan werken om van Twitter een meer crypto-savvy social media platform te maken.

Terwijl ik het team uitbouw, werken we eraan om erachter te komen wat crypto voor Twitter kan doen, en ook wat Twitter voor crypto kan doen. Twitter “snapt” crypto echt (hallo Bitcoin fooien en NFT’s!), Maar er is hier zoveel meer te ontdekken.

Het team zal opereren onder de naam “Twitter Crypto”, en het zal verantwoordelijk zijn voor het werken met alles wat met Web 3.0 te maken heeft. Rinearson verklaarde ook dat er vacatures zouden zijn met betrekking tot techniek en product, en geïnteresseerde personen konden contact met haar opnemen om zich voor deze functies in te schrijven.

Twitter ondersteunt crypto

De CEO van Twitter, Jack Dorsey, is een van de meest uitgesproken Bitcoin supporters. Dorsey heeft eerder verklaard dat Bitcoin de valuta van internet zou kunnen zijn en merkte zelfs op dat het “wereldvrede zou kunnen creëren”.

Met de nieuw gelanceerde fooifunctie kunnen gebruikers hun favoriete makers een fooi geven met behulp van Bitcoin. De functie wordt mogelijk gemaakt door het Lightning Network. Onlangs onthulde de Twitter CEO het Bluesky initiatief. Via dit platform selecteren gebruikers wat ze op hun sociale media pagina’s zullen zien, waardoor ze meer controle hebben.

Als het wordt gelanceerd, zou het Bluesky initiatief een belangrijke game-changer zijn voor het social media bedrijf, omdat het zal helpen concurreren met vergelijkbare projecten zoals Hive en Minds.

The post Twitter stelt crypto team op om dApps & NFT’s te verkennen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*