Crypto-Prijzen.nl

Twitter gebruikers kunnen binnenkort hun BTC en ETH adressen vermelden

Twitter gebruikers kunnen binnenkort hun BTC en ETH adressen vermelden

Twitter CEO Jack Dorsey supports Bitcoin by adding BTC emoji

Een recent onbevestigd gerucht onthult dat Twitter mogelijk werkt aan nieuwe crypto gerelateerde functionaliteit. Volgens wat er is gezegd, is het misschien van plan om gebruikers toe te staan hun Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) adressen op te nemen als onderdeel van hun profielen, waardoor de crypto industrie op nog een andere manier wordt ondersteund.

De nieuwe update zou een nieuw onderdeel zijn van de zogenaamde Tip Jar functie, die het platform in mei 2021 introduceerde. Bovendien draagt het bij aan de nieuwe rapporten die deze week in de crypto industrie circuleren.

Als dit waar is, zou dit betekenen dat het bedrijf van plan is om gebruikers toe te staan content makers een fooi te geven met Bitcoin.

Een ander ding dat de geruchten bijna bevestigt, is een reeks screenshots die op het platform is gepubliceerd door Alessandro Paluzzi, een Italiaanse mobiele ontwikkelaar die zichzelf omschrijft als een ‘leaker’. Paluzzi publiceerde de screenshots eerder vandaag, 3 september, met de BTC en ETH portemonneeadresopties die worden vermeld in de app versie van Twitter.

Twitter heeft de geruchten niet bevestigd of ontkend

Tot dusverre heeft het bedrijf de geruchten niet bevestigd of ontkend, maar haar productleider, Kayvon Beykpour, heeft op 1 september een andere tweet geretweet die door Paluzzi is gepubliceerd. Die specifieke tweet zegt dat “Twitter werkt aan de mogelijkheid om tips in Bitcoin te ontvangen.”

Nu, zoals sommigen zich misschien herinneren, zei Jack Dorsey, de CEO van Twitter, in juli dat het geven van Bitcoin een van de doelen is die Twitter wil bereiken – uiteindelijk. Het lijkt er echter op dat het doel eerder in het verschiet ligt dan iedereen dacht.

En aangezien Dorsey een enorme Bitcoin supporter is, en zelfs een zogenaamde maximalist, is dit niet echt een verrassing. Een meer verrassend aspect is echter de schijnbare opname van Ethereum, vooral omdat Dorsey in het verleden weigerde iets met de munt te maken te hebben.

The post Twitter gebruikers kunnen binnenkort hun BTC en ETH adressen vermelden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*