Crypto-Prijzen.nl

TRX-prijs stijgt met 10% terwijl Tron het behalen van 90 miljoen accounts viert

TRX-prijs stijgt met 10% terwijl Tron het behalen van 90 miljoen accounts viert

Tron Network trekt meer gebruikers aan terwijl het zich voorbereidt om zijn Algoritmische stablecoin uit te brengen. De prijs van Tron (TRX) schoot met meer dan 10% omhoog na een aankondiging dat het Tron-netwerk 90 miljoen geopende accounts had bereikt. Op het moment van schrijven was de TRX-prijs teruggetrokken en deze is de afgelopen 24 uur met ongeveer 5% gestegen.

In maart zorgde de aankondiging van Justin Sun voor de lancering van de algoritmische stablecoin van Tron, de USSD, voor een korte termijn rally. Bovendien werd er al lang op de release van Tron’s stablecoin gewacht.

De stablecoin van Tron zal verschillen van USDC en UST, omdat de kern ervan een meer gedecentraliseerd mechanisme zal gebruiken. Bovendien wordt de munt ondersteund door digitale valuta om de prijs in evenwicht te houden. Andere stablecoins zoals Tether gebruiken valuta, fiat-activa en andere instrumenten.

TRX prijs prestatie

De prijs van TRX was in maart met meer dan 30% gestegen toen Tron zijn eerste aankondiging deed over zijn stablecoin-oplossing.

Het effect van de aankondiging van de stablecoin duurde niet lang, aangezien de TRX-prijs later begin april een daling vertoonde nadat hij op 1 april een hoogtepunt van $ 0,07091 had bereikt.

Vandaag was de prijs van de Tron-munt met meer dan 10% gestegen na een aankondiging door het Tron Network dat het 90 miljoen rekeningen had bereikt, hoewel de munt was gedaald en rood werd (-0,17%) op het moment van schrijven.

Het bericht TRX-prijs stijgt met 10% terwijl Tron het behalen van 90 miljoen accounts viert verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*