Crypto-Prijzen.nl

TRON werkt samen met Shopping.io om TRX uitgaven in e-commerce mogelijk te maken

TRON werkt samen met Shopping.io om TRX uitgaven in e-commerce mogelijk te maken

TRON shopping.io

Shopping.io, een cryptobedrijf dat crypto aankopen wil vereenvoudigen door te fungeren als een brug tussen crypto en de e-commercesector, heeft de handen ineengeslagen met TRON. Het bedrijf onthulde dit nieuws via een persbericht op 25 augustus, waarin stond dat deze samenwerking ondersteuning zal bieden voor Tron (TRX/USD), het native token van het TRON netwerk, op zijn platform. Door dit te doen, stelde Shopping.io TRX HODLers in staat om te winkelen op toonaangevende e-commerceplatforms.

Volgens het persbericht maakt deze samenwerking deel uit van Shopping.io’s visie om crypto mainstream te maken door partnerschappen aan te gaan met topcryptoprojecten. De website van het platform beweert dat het momenteel meer dan 100 crypto activa ondersteunt. Om het gebruik van TRX te stimuleren, lanceerde Shopping.io een kortingsactie van 2% op alle artikelen die kopers kopen. De actie loopt tot 7 september 2021.

In een reactie op deze samenwerking zei de oprichter van Tron, Justin Sun, dat het de TRON gemeenschap zou laten winkelen op grote e-commercewebsites, zoals Amazon, eBay en Etsy. Hij voegde eraan toe dat het Shopping.io platform zijn gebruikers real-world use-cases biedt voor hun cryptoportfolio.

Opgetogen over de introductie van TRX op Shopping.io, zei de CEO en eigenaar van het platform, Arbel Arif:

We zijn zo enthousiast om TRON houders de mogelijkheid te geven om bij ons te winkelen! Aan de slag gaan met TRON was dit jaar een enorm doel, omdat we ons inzetten om samen te werken met elke grote naam in crypto.

Shopping.io gaat snel door

Shopping.io, dat ook het uitchecken met crypto op Walmart ondersteunt, heeft sinds de lancering in december vorig jaar een explosieve groei doorgemaakt. Met plannen om AliExpress te integreren, heeft het platform gebruikers aangetrokken omdat het gratis verzending mogelijk maakt op alle ondersteunde e-commerceplatforms. Bovendien elimineert Shopping.io de noodzaak om accounts van derden te openen om de gebruikerservaring te vereenvoudigen.

Alleen al in augustus heeft het platform drie munten in zijn platform geïntegreerd, en de andere twee zijn Enjin (ENJ/USD) en Chain Games (CHAIN). Bovendien heeft het platform ondersteuning voor PayPal toegevoegd, waardoor gebruikers met fiats kunnen afrekenen.

Hoewel Shopping.io goed presteert, kan hetzelfde niet gezegd worden voor TRX. Op het moment van schrijven wordt de munt zijwaarts verhandeld tegen $ 0,084 (£ 0,061). In tegenstelling tot andere toonaangevende cryptocurrencies, is TRX er niet in geslaagd om voorbij zijn vorige 2018 all-time high (ATH) van $ 0,30 (£ 0,22) te stijgen nadat de cryptomarkt in de eerste vijf maanden van 2021 herstelde. De munt is momenteel 72,09% lager dan zijn ATH.

The post TRON werkt samen met Shopping.io om TRX uitgaven in e-commerce mogelijk te maken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*