Crypto-Prijzen.nl

TRON werkt samen met BitTorrent Chain voor de TRON Grand Hackathon 2022

TRON werkt samen met BitTorrent Chain voor de TRON Grand Hackathon 2022

TRON (TRX/USD) werkt samen met BitTorrent Chain voor de TRON Grand Hackathon 2022. De Hackathon wil de massale acceptatie van de blockchain stimuleren en cross-chain oplossingen ontwikkelen.

Het doel van deze Hackathon is om ontwikkelaars te ondersteunen die gedecentraliseerde financiële (DeFi), GameFi, non-fungible tokens (NFT’s) en Web3 projecten op de Tron blockchain willen creëren en uitvoeren.

TRON DAO werkt samen met BitTorrent

Tijdens deze Hackathon kunnen leden van de TRON DAO gemeenschap communiceren, informatie vinden en deelnemen aan discussies rond de cryptocurrency gemeenschap. De TRON DAO zorgt ervoor dat elk communitylid kan deelnemen aan verschillende ontwikkelingen.

De oprichter van TRON, Justin Sun, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei dat:

Met het toenemende gebruik van gedecentraliseerde, peer-to-peer en beveiligde netwerken, wordt blockchain de ruggengraat van Web 3.0 – het gedecentraliseerde web.

De Hackathon zal ontwikkelaars aantrekken die nog naam moeten maken in de blockchain ruimte, vooral in Web3. Bovendien zullen meer projecten die op het TRON netwerk worden gelanceerd, goed zijn voor de groei van het ecosysteem.

Nieuwe ontwikkelaars die hun werk aan de BitTorrent (BTT/USD) keten lanceren, zullen ook profiteren van de gemakkelijke migratie van hun project naar andere blockchain netwerken zoals Ethereum, Binance Smart Chain en TRON. Het project staat open voor alle blockchain ontwikkelaars, productmanagers en ontwerpers.

Elk open-source DeFi, NFT, GameFi of Web3 project dat in Solidity is geprogrammeerd en vóór de deadline op TRON, Ethereum of Binance Smart Chain draait, komt in aanmerking voor deelname aan deze Hackathon. Bestaande projecten die op TRON of andere blockchains draaien, worden ook overwogen.

Hoe de Hackathon zal verlopen

Tijdens deze Hackathon is er een permanent reviewpanel. Elk seizoen zal ook een dynamisch speciaal gastenpanel bevatten. De panels zullen bestaan uit crypto experts en een openbare beoordelingsraad voor de gemeenschap. Reviewers uit de TRON gemeenschap stemmen transparant op het TRON DAO platform.

Het eerste seizoen van deze Hackathon begint op 14 februari 2022 en eindigt op 7 maart 2022. Bij het indienen van het registratieformulier moeten de aanvragers uitgebreide details over hun project verstrekken. De aanvragers moeten deze gegevens ook op het forum indienen, omdat interacties met de community ook worden beoordeeld.

Tijdens deze forumthreads moet de kandidaat communityvragen beantwoorden. Het panel zal de feedback van de gemeenschap gebruiken bij het beoordelen van de levensvatbaarheid van een project.

Elk seizoen heeft vier tracks: DeFi, GameFi, NFT en Web3. De totale premie voor elk hackathon seizoen is $ 500K. Elke drie maanden start er een nieuw seizoen, wat de langetermijngroei van TRON en BitTorrent een boost geeft.

De TRON blockchain is gewijd aan het decentraliseren van internet en het ondersteunen van gedecentraliseerde applicaties (dApps). TRON had een mainnet lancering in mei 2018 en werd later in juli 2018 geïntegreerd met de BitTorrent keten. De laatste is een van de populaire projecten in de gedecentraliseerde wereld, met bijna 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

De TRON blockchain heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Er zijn meer dan 69 miljoen gebruikers op de blockchain, terwijl het aantal transacties op meer dan 2,7 miljard staat. TRON is vooral populair bij stablecoins, waarbij het netwerk Ethereum overtreft door het grootste circulerende aanbod van stablecoins te hebben. In december 2021 werd TRON een netwerk dat volledig wordt bestuurd door een community DAO, waardoor volledige decentralisatie werd bereikt.

La notizia TRON werkt samen met BitTorrent Chain voor de TRON Grand Hackathon 2022 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*