Crypto-Prijzen.nl

Tron (TRX) worstelt terwijl Metacade vooruit vaart met MCADE presale

Tron (TRX) worstelt terwijl Metacade vooruit vaart met MCADE presale

De afgelopen twee jaar waren een strijd voor Tron (TRX), waarbij de coin een piek van $0,16 in 2020 zag en slechts $0,12 bereikte op de markthoogte van 2021. De coin wordt nu verhandeld tegen $0,06 na de recente bearmarkt en staat nog steeds op nummer 14, maar beleggers kunnen na jaren van stagnatie geen wonderen van dit project verwachten.

Aan de andere kant heeft Metacade een opwindend idee voor de play-to-earn gaming sector en is de utility-token momenteel beschikbaar in de presale.

Lees verder om meer te weten te komen over de toekomstige paden voor Tron en Metacade.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuw project dat een Web3-hub wil creëren waar gamers en cryptofanaten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen werken. Het uiteindelijke doel van het project is om ’s werelds eerste door de community geleide arcade voor play-to-earn (P2E) games in de metaverse te creëren. Gebruikers kunnen trending-games spelen, scoreborden bekijken, beoordelingen schrijven en deelnemen aan bestuursstemmingen voor het pad van nieuwe games, evenals het platform zelf. De native Metacade utility-token zal worden gebruikt voor prijstrekkingen, exclusieve toernooien en kan worden gestaked voor beloningen.

Waarom heeft Tron problemen?

Een probleem voor Tron (TRX) dit jaar was de creatie van een stablecoin genaamd USDD. Het project kwam slechts een paar maanden voor de ineenstorting van het Terra-project en zijn UST-stablecoin op de stablecoin-markt. De stablecoin van Tron (TRX) zakte naar $0,93 ten opzichte van de dollar, maar is sindsdien teruggekeerd naar de handel op $0,98. Ten tijde van Terra’s problemen moest Tron onderpand toevoegen om het token overeind te houden. Beleggers hebben zich nu teruggetrokken voor Tron en de verdere gedecentraliseerde financiële markt en na recente hacks en crashes is er geen interesse in stablecoins.

Wat is een utility token?

Een utility-token is een cryptocurrency die is gemaakt om een specifieke use-case binnen een project te dienen. Met deze tokens kunnen gebruikers bepaalde acties op het netwerk uitvoeren. Utility-tokens kunnen niet worden gemined omdat ze vooraf al zijn gemined en worden gedistribueerd naar investeerders in een door de oprichters aangewezen voorraad. In het geval van Metacade kunnen deze tokens ook worden ingezet om de ontwikkeling van het project te ondersteunen.

Meer over Metacade staking

Een van de voordelen van het ondersteunen van de Metacade-community door MCADE te staken, is het ontvangen van een deel van de project inkomsten. Het komt zelden voor dat projecten meer dan een jaarlijkse opbrengst opleveren en het benadrukt het communitys aspect van het project.

Zodra die inkomstenstromen zijn gecreëerd, zal er ook een token-burn-mechanisme of een buyback zijn om het totale aantal coins in omloop te verlagen. Het totale vaste aanbod bij de lancering zal 2 miljard MCADE zijn en 1 miljard van die tokens zijn toegewezen aan de presale.

Wat is de routekaart voor Metacade?

Het Metacade-project zal zich in het eerste kwartaal van 2023 richten op marketing om de community te laten groeien. Ontwikkelaars en gamers zullen een cruciale rol spelen in de groei van het project. MCADE zal ook worden vermeld op Uniswap, wat belangrijk is voor nieuwe coins. Als Metacade een sterke gaming community kan aantrekken en toegankelijk is via grote beurzen, kan de prijs van de tokens omhoog schieten. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, nu de presale al is begonnen.

Later in 2023 zal de voltooiing van een Create2Earn, play-to-earn en Compete2Earn GameFi-model plaatsvinden. Het project zal vernieuwend blijven door het grote aantal games van derden, die zijn getest door de community, maar het zal ook MetaGrants uitdelen aan ontwikkelaars met ideeën voor de beste metaverse game. Zodra dit project is ontwikkeld, is alles mogelijk en zijn er mogelijkheden om land in andere metaversen te kopen en de arcade te hosten op de plek waar de grootste bezoekersaantallen zijn.

Waarom heeft play-to-earn potentieel?

Coins zoals Tron (TRX) willen serieuze ontwikkelaars en liefhebbers van gedecentraliseerde financiën aanspreken. Die sectoren zijn saai en zullen na de nederlaag van de DeFi-sector langzaam nieuwe gebruikers aantrekken. Axie Infinity heeft het potentieel van play-to-earn laten zien. In 2020 had het populaire rollenspel 15.000 dagelijkse actieve gebruikers (DAU). Experts uit de branche hadden twijfels over blockchain-gaming vanwege de transactiesnelheid en -kosten.

De dagelijkse gebruikers van Axie schoten echter omhoog naar 2,7 miljoen op het hoogtepunt, waardoor zelfs de ontwikkelaars van het project werden overrompeld. Metacade brengt iets nieuws in de sector vergeleken met Tron en Axie, met een multi-game-thema dat echt sociaal potentieel heeft, een project dat eigendom is van de community en potentie in de metaverse. Al deze thema’s kunnen de prijs van MCADE de komende maanden en zelfs jaren flink opdrijven.

Conclusie

Coins zoals Tron (TRX) zien er gewoon erg verlept uit na de bearmarkt. Ze hebben hun tijd in de zon gehad, maar doen niets dat een enorme community zal opleveren. De toekomst van cryptocurrency is de metaverse en wat is er mooier dan het samenvoegen van virtuele werelden met de bloeiende play-to-earn gamingsector. Zodra de ontwikkeling van Metacade in volle gang is, kan er veel vraag zijn naar het MCADE-token.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Tron (TRX) worstelt terwijl Metacade vooruit vaart met MCADE presale verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*