Crypto-Prijzen.nl

Tron (TRX) prijsvoorspelling: kan het fonds van $1.111.111.111 de waarde van het token verhogen?

Tron (TRX) prijsvoorspelling: kan het fonds van $1.111.111.111 de waarde van het token verhogen?

Tron TRX/USD is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd platform dat zijn eigen cryptocurrency heeft, bekend als Tronix of TRX.

Het is een blockchain die geschikt is voor slimme contracten en waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen bouwen en implementeren.

Het fonds van $ 1,1 miljard als katalysator voor groei

Op 26 oktober plaatste Justin Sun een Tweet over de suggesties van het TRON-fonds en kondigde een fonds van $1.111.111.111 aan.

Dit fonds zal worden gebruikt om ontwikkelaars te voorzien van efficiëntere en betaalbare ontwikkelingstools, en het kan er zelfs voor zorgen dat de protocollen meer rendement opleveren.

Hierdoor krijgen gebruikers toegang tot transacties tegen zo laag mogelijke kosten.

TRON heeft zijn bereik op veel gebieden uitgebreid, waaronder portefeuilles, leningen, stablecoins, opslag, cross-chain activa, liquiditeitsmijnbouw, orakels en zelfs games.

Bekende hiervan zijn JustLend en JustSwap, die tot een hoog niveau van populariteit zijn gestegen.

Afgezien van de lancering van de TRC-721 standaard in maart, heeft TRON ook het opslagsysteem dat bekend staat als BTFS verbeterd en een efficiënte infrastructuur geboden voor het transformeren van netwerken in NFT’s op de blockchain.

Daarnaast heeft TRON ook een aantal partnerschappen gehad, zoals het geval is met zijn partnerschap met BitTorrent om de cross-chain scaling-oplossing te lanceren die bekend staat als BitTorrent Chain (BTTC) met zijn Testnet ingeschakeld.

Dit alles zou kunnen bijdragen aan de toekomstige groei van het TRX token.

Moet u Tron (TRX) kopen?

Op 5 november had Tron (TRX) een waarde van $ 0,104792.

Om een beter beeld te krijgen van de potentiële groei van het token en wat voor soort waardepunt het huidige token is, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in oktober.

In termen van de hoogste waarde ooit van Tron (TRX), werd deze bereikt op 5 januari 2018, toen het token een waarde van $ 0,231673 bereikte. Vergeleken met de waarde op 5 november was TRON $ 0,126881 hoger in waarde of met 121% op het ATH punt.

Op 1 oktober had Tron (TRX) een waarde van $ 0,08876, het laagste punt.

Op 21 oktober steeg de token in waarde tot het hoogste punt van de maand op $ 0,1056.

Dit betekent dat het token in waarde is gestegen met $ 0,01684 of met 19%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het token eind november $ 0,15 zal bereiken.

The post Tron (TRX) prijsvoorspelling: kan het fonds van $1.111.111.111 de waarde van het token verhogen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*