Crypto-Prijzen.nl

Tron (TRX), Polygon (MATIC) en Metacade (MCADE) prijsvoorspelling: een gediversifieerd portfolio in 2023

Tron (TRX), Polygon (MATIC) en Metacade (MCADE) prijsvoorspelling: een gediversifieerd portfolio in 2023

In dit artikel gaan we kijken naar waar Tron, Polygon en Metacade over een paar jaar zouden kunnen zijn en welke je waarschijnlijk de meeste winst zal opleveren.

Voor de opkomende bullmarkt zullen bewezen projecten zoals Tron en Polygon waarschijnlijk nog steeds fantastische kansen hebben voor substantiële winst. Maar zoals bij elke investering, is vroeg beginnen de sleutel tot het maximaliseren van je winst. Eén project, bekend als Metacade, biedt die mogelijkheid. Lees hier alles over dit revolutionaire play-to-earn platform.

Tron (TRX) prijsvoorspelling

Tron was oorspronkelijk een gedecentraliseerd platform voor het hosten van content, gebouwd als een alternatief voor platforms zoals YouTube en Facebook, zodat gebruikers direct inkomsten konden genereren met hun inhoud. Tegenwoordig ondersteunt Tron echter smart contracts, waardoor dApps, NFT’s en DeFi-projecten op zijn keten kunnen worden gebouwd. Dit heeft ertoe geleid dat er $5,28 miljard is vergrendeld in DeFi-projecten die in oktober 2022 op Tron zijn gebouwd. Hierdoor is het een concurrent van Binance Smart Chain, waar $5,32 miljard vergrendeld is, en alleen verslagen door Ethereum, dat $29,53 miljard heeft vergrendeld.

In tegenstelling tot veel andere tokens tijdens de crypto-bearmarkt, heeft Tron slechts ongeveer 66% teruggetrokken van zijn 2021-piek van $0,1844, met een waarde van $ 0,0612 vandaag. Vergelijk dat eens met Bitcoin en Ethereum, die beide ongeveer 75% van hun piek zijn gedaald.

Met dat in gedachten is het waarschijnlijk dat Tron een van de tokens zal zijn die beter zal presteren in de komende bullmarkt. Zodra TRX staat op $0,0927, zal de volgende significante weerstand waarschijnlijk in het bereik van $0,1175 tot $0,1317 liggen. Nadat devolgende grote weerstand rond $0,1522 tot $0,17 is gebroken, zullen we waarschijnlijk op zijn minst prijzen van $0,30 zien, met een sterk potentieel om zelfs $0,50 te bereiken – een stijging van 716% ten opzichte van de huidige prijs.

Polygon (MATIC) prijsvoorspelling

Polygon is een laag-2-netwerk dat is gebouwd om bepaalde problemen op te lossen, zoals lage snelheden, hoge kosten en complexe transacties, die het Ethereum-netwerk belemmeren. Het bouwt effectief voort op de infrastructuur van Ethereum om zijketens te gebruiken, wat helpt om het netwerk te ontstoppen en ervoor te zorgen dat alles soepel blijft werken. Het werd al snel een ongelooflijk populaire oplossing in 2021 nadat het gebruik van Ethereum enorm was gestegen, wat leidde tot uitzonderlijk hoge kosten.

Polygon heeft een vergelijkbaar traject gevolgd als Ethereum, met een daling van ongeveer 72% sinds de piek van $2,92 eind december 2021. Het is vandaag ongeveer $0,82 waard.

Met veel tokens die sinds juni variëren, was MATIC een van de tokens die op zijn minst een bullish-structuur heeft ingevoerd. Het bereikte in augustus een aantal nieuwe hoogtepunten en is erin geslaagd om te blijven in een gebied wat als een bull-kanaal kan worden beschouwd. Als het uitbreekt, zou de volgende significante weerstand tussen $1,30 en $1,74 liggen. Daarna zal de ruimte rond de $2,28 tot $2,61 waarschijnlijk een barrière vormen voor hogere prijzen, maar je verwacht dat dit tijdelijk is.

Daarna is het waarschijnlijk dat de piek wordt bereikt op $5. MATIC zal waarschijnlijk uiteindelijk ergens tussen $12 en $16 uitkomen tijdens de volgende bull run – een ongelooflijke stijging van 1850% als het $16 bereikt.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een community-hub die is gebouwd voor de toekomst van Web3- en play-to-earn-gaming. Het is een plek voor iedereen om in te loggen en contact te leggen met gelijkgestemde individuen, de nieuwste play-to-earn-games te ontdekken en een directe impact te hebben op de ontluikende GameFi-industrie.

De aanpak van Metacade is eenvoudig: herstel de spelers als degenen die de dienst uitmaken, niet de door durfkapitaal gesteunde gamestudio’s die al meer dan voldoende geld hebben. Het plan van Metacade is om het nummer één platform voor GameFi te zijn door spelers te belonen met het MCADE-token telkens wanneer ze beoordelingen, alfa of andere content bijdragen die het platform en degenen die het gebruiken kunnen helpen.

Er is ook ruimte voor toernooien en het vinden van werk, evenals de virtuele arcade van Metacade. Via een financieringsmechanisme dat bekend staat als Metagrants, wil Metacade de volgende golf van play-to-earn-titels financieren en deze virtuele arcade vullen met titels die door de community worden ondersteund.

Zodra het platform de thuisbasis wordt van een bruisende, zelfvoorzienende community, zal Metacade een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) vormen, waardoor MCADE-houders kunnen stemmen over de toekomstige richting van hun favoriete platform. Al met al zal Metacade de game-industrie op een grote manier ontwrichten en een pionier worden van play-to-earn-gaming.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

GameFi zal naar verwachting groeien van een waardering van $1,5 miljard in 2021 naar $50 miljard in 2025. Als Metacade deze golf kan meemaken, kan de prijs de komende jaren de stratosfeer in schieten.

De presale van Metacade eindigt op $0,020 per token en heeft een circulerend aanbod van 1,4 miljard tokens, waardoor het een minimumwaarde van $28 miljoen heeft bij de lancering – waarschijnlijk meer gezien het feit dat de meeste coins meer waard zijn dan hun presalewaarde. Overweeg het feit dat een van de meest succesvolle play-to-earn-spellen, The Sandbox, op zijn hoogtepunt een waardering van $6,5 miljard had. Als alles volgens plan verloopt, zou Metacade dit aantal gemakkelijk kunnen bereiken als een baken van play-to-earn-gaming. Op dat moment zou MCADE $4,62 per token waard zijn – maar liefst 16.400% meer!

Metacade heeft een mooie toekomst in het vooruitzicht

Zoals je kunt zien, kunnen zowel Tron als Polygon de komende jaren zeker een aantal gezonde winsten opleveren. Een investering van $1000 in Polygon kan je bijvoorbeeld $17.500 opleveren! Maar dit is niets vergeleken met de voordelen die Metacade zou kunnen bieden, aangezien het snel uitgroeit tot een begrip in GameFi en Web3.

Met diezelfde investering van $1000, zelfs als je koopt in de laatste fase van de presale, zou het op een dag $164.000 waard kunnen zijn als het dezelfde marktkapitalisatie bereikt als The Sandbox had op zijn hoogtepunt – levensveranderende rendementen in een kwestie van een paar jaar. Met tal van functies die zeker een gigantische community zullen aantrekken, staat Metacade klaar om de snelgroeiende play-to-earn-industrie te domineren.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Tron (TRX), Polygon (MATIC) en Metacade (MCADE) prijsvoorspelling: een gediversifieerd portfolio in 2023 verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*