Crypto-Prijzen.nl

Tron prijsvoorspelling na warme ontvangst van USDD

Tron prijsvoorspelling na warme ontvangst van USDD

De prijs van Tron ( TRX/USD ) sprong naar het hoogste niveau sinds 2 april, toen beleggers de lancering van de USDD stablecoin toejuichten. Het klom naar een hoogtepunt van $ 0,0750, wat ongeveer 30% boven het laagste niveau sinds 11 april was.

Tron lanceert USDD

Tron is een toonaangevend blockchain-project dat is ontwikkeld door Justin Sun. Het is een van de meest populaire blockchain besturingssystemen ter wereld en verwerkt elke dag miljarden dollars. Volgens TronScan zijn er meer dan 32,8 miljard uitgezette TRX.

In april haalde Tron de krantenkoppen toen het aankondigde dat het een nieuwe stablecoin zou lanceren die bekend staat als USDD . Het concept lijkt relatief op dat van Terra’s USD-munt, die nu wordt gewaardeerd op meer dan $ 18,6 miljard.

Het is anders dan andere populaire stablecoins zoals Tether en USD Coin, die worden ondersteund door de Amerikaanse dollar. In plaats daarvan is het een algoritmische munt die opnieuw in evenwicht wordt gebracht, afhankelijk van de prijs in verhouding tot de Amerikaanse dollar.

Wanneer de USDD prijs onder de $ 1 zakt, kunnen gebruikers en arbitrageurs 1 USDD naar het systeem sturen en $ 1 aan TRX ontvangen. Evenzo, wanneer de USDD prijs boven die van $ 1 stijgt, kunnen gebruikers $ 1 aan TRX verzenden en 1 USDD ontvangen.

De Tron prijs steeg dinsdag scherp toen beleggers reageerden op de positieve ontvangst van de USDD munt. Volgens CoinGecko heeft het nu een marktkapitalisatie van meer dan $ 32,8 miljard. CoinMarketCap schat dat de munt een verwaterde limiet heeft van meer dan $ 33 miljard. Dit is een opmerkelijk bedrag gezien het feit dat de munt nog maar net is gelanceerd.

Tron prijsvoorspelling

Tron Price

De TRX prijs sprong naar een hoogtepunt van $ 0,0750, het hoogste niveau sinds 2 april van dit jaar. Op de vieruurgrafiek heeft de munt een cup-and-handle patroon gevormd, wat meestal een bullish signaal is. Het is ook boven de 25-daagse en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gestegen.

Tegelijkertijd bevindt de Relative Strength Index (RSI) zich in een bullish trend en nadert het overboughtniveau. De munt is ook boven de stijgende groene trendlijn gestegen.

Daarom is de kans groot dat de munt zal blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op het belangrijkste weerstandsniveau van $ 0,080. Een daling onder de steun van $0,065 en deze kan de bullish vooruitzichten ongeldig maken.

Het bericht Tron prijsvoorspelling na warme ontvangst van USDD verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*