Crypto-Prijzen.nl

Tron prijsvoorspelling: bearish momentum blijft bestaan

Tron prijsvoorspelling: bearish momentum blijft bestaan

TRON Foundation and Justin Sun sued by former employees

De Tron (TRX/USD) prijs staat onder intense druk nu de vraag naar altcoins afneemt. De munt wordt verhandeld op $0,0600, wat ongeveer 66% lager is dan het hoogste punt van dit jaar op $0,1780. Het heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 4,2 miljard, waarmee het de 25e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Tron is onder druk gezet

Tron en andere altcoins hebben het de afgelopen twee maanden moeilijk gehad. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies die door CoinMarketCap worden gevolgd, is inderdaad gedaald van meer dan $ 2 biljoen naar meer dan $ 1,37 biljoen.

Er zijn verschillende redenen waarom de prijzen van cryptocurrency zijn gecrasht. Ten eerste heeft China zijn strijd tegen de munten geïntensiveerd. Het land heeft hardhandig opgetreden tegen cryptocurrency mijnwerkers en heeft zijn financiële dienstverleners opdracht gegeven de sector te mijden.

Deze week verzocht China banken en andere financiële bedrijven zoals AliPay om geen zaken te doen met bedrijven die zich bezighouden met cryptocurrencies. De Centrale Bank sloot ook een cryptosoftwarebedrijf.

Ten tweede daalden de Tron prijzen toen beleggers winst begonnen te nemen nadat ze hun geld meer dan verdubbeld hadden. Historisch gezien hebben activaprijzen de neiging om te dalen na een aanzienlijke correctie na een grote rally. Vóór de recente crash was Tron met meer dan 2.175% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in maart vorig jaar.

Verder trokken Tron en andere digitale valuta’s zich terug vanwege de relatief agressieve Federal Reserve toen de Amerikaanse economie zich herstelde. Inderdaad, de recente FOMC notulen toonde aan dat meer Fed functionarissen overwogen om de kwantitatieve versoepeling te versoepelen activa aankopen.

Ondertussen is de activiteit in het Tron netwerk sterk gebleven. Deze week bleek inderdaad dat het circulerende aanbod van USD Coin in Tron minder dan een maand nadat het werd onthuld met meer dan $ 108 miljoen was gestegen. De eerste overdracht van USDC op Tron vond plaats op 11 juni. Het rapport kwam een paar maanden nadat bleek dat het bedrag van Tether op Tron dat in Ethereum was gepasseerd.

Tron prijsvoorspelling

Tron price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de TRX prijs begin dit jaar steeg naar een record van $ 0,1725 tot nu toe. Het vormde een dubbele top patroon op dat niveau. De halslijn van dat patroon was $ 0,09072. De munt daalde vervolgens met meer dan 48% onder die halslijn.

Vandaag bevindt Tron zich onder de neklijn en de 50-daagse exponentiële en volumegewogen voortschrijdende gemiddelden. Het blijft ook aanzienlijk onder de dalende trendlijn die in het zwart wordt weergegeven. De Relatieve Sterkte Index (RSI) is naar 40 gestegen. Daarom zal de algemene trend bearish blijven zolang de prijs onder de neklijn en de twee voortschrijdende gemiddelden blijft.

The post Tron prijsvoorspelling: bearish momentum blijft bestaan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*