Crypto-Prijzen.nl

TRON prijsanalyse: moet u TRX kopen in september 2021?

TRON prijsanalyse: moet u TRX kopen in september 2021?

TRON shopping.io

TRON TRX/USD is in 2017 gemaakt door Justin Sun. TRON is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd digitaal platform met een eigen native cryptocurrency token genaamd Tronix (TRX). Het heeft de laatste tijd veel ontwikkeling doorgemaakt en de oprichter heeft groot nieuws voor de toekomst geplaagd.

De groei van het ecosysteem om de waarde hoger te brengen

In augustus kocht Justin Sun Tpunk 3442 voor $ 10,5 miljoen in TRX.

Op 3 september onthulden BitTorrent en TRON hun BitTorrent Chain (BTTC) project.

Op 12 september plaagde Justin Sun de TRON gemeenschap door te zeggen dat er volgende week groot nieuws is rond TRX.

Op 13 september trad Gate.io toe tot het TRON ecosysteem. Volgens een officiële Tweet zal de eerste NFT on-chain weergave van het “KAWS” werk “Untitled (KIMPSONS) op 15 september gezamenlijk worden gelanceerd op Gate.io.

Op dezelfde dag overschreed het circulatiebedrag van USDC op het TRON netwerk 200 miljoen, wat een enorme mijlpaal is voor het netwerk.

Bovendien kunnen ontwikkelaars via USDC op TRON dit ecosysteem bouwen en toegang krijgen tot de volledige reeks betalingen en treasury infrastructuur van CirclePay die rond USDC is gebouwd.

Dit alles heeft het potentieel om de interesse van TRON te vergroten en als zodanig de waarde van het TRX token te verhogen.

Moet u Tron (TRX) kopen?

Op 13 september had Tron (TRX) een waarde van $ 0,105.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is, en als het token het potentieel heeft om naar $1 te stijgen, zullen we de prestaties in augustus analyseren, evenals de hoogste waarde aller tijden en dat als een punt gebruiken van vergelijking.

Als het gaat om de hoogste waarde ooit, op 5 januari 2018, had TRON zijn hoogste waarde ooit van $ 0,231.

Dit maakt de waarde die het had op 13 september $ 0,126 of 120% lager dan de hoogste waarde ooit.

Als het gaat om de prestaties in augustus, was het laagste punt op 2 augustus, waar het een waarde had van $ 0,063. Aan de andere kant van het spectrum was het hoogste waardepunt op 16 augustus, waar de waarde klom naar $ 0,095.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 0,032 of met 50%.

TRON heeft een 24-uurs handelsvolume van $3.948.547.944, dat de afgelopen 24 uur met 21,20% is gestegen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het token zijn waarde tegen eind september realistisch zal verhogen tot $ 0,141, met alle huidige updates in gedachten en de huidige groeisnelheid van het ecosysteem.

Justin Sun plaagde echter enorm nieuws in het volgende nieuws, en de hype rond dat nieuws heeft het potentieel om het token over $ 0,200 te duwen.

Dit is een afstandsschot vanaf het waardepunt van $ 1. Dat zou echter in 2022 of daarna kunnen gebeuren. Hoe dan ook, voor $ 0,105, voor het grote nieuws volgende week, is het kopen van TRX een waardevolle aankoopbeslissing.

The post TRON prijsanalyse: moet u TRX kopen in september 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*