Crypto-Prijzen.nl

TRON Foundation richt Arcade, een GameFi- en NFTFi fonds, op

TRON Foundation richt Arcade, een GameFi- en NFTFi fonds, op

TRON (TRX/USD), een op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat zich toelegt op het versnellen en decentraliseren van het internet door middel van blockchain technologie en dApps, heeft in samenwerking met APENFT en WINKLink een fonds van $300 miljoen opgericht, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het nieuwe fonds, TRON Arcade genaamd, zal de komende drie jaar in GameFi projecten investeren en uitbroeden.

Ontwikkelaars in staat stellen robuuste DeFi content te bouwen

De lancering van het fonds weerspiegelt de langetermijn inspanningen van TRON om massaal blockchain technologie toe te passen. Het belangrijkste doel is om ontwikkelaars in staat te stellen GameFi projecten te creëren en te implementeren en solide DeFi content en een robuuste entertainmentgemeenschap te bouwen binnen de netwerkgemeenschap, evenals die van APENFT en WINKLink.

De komst van GameFi

Volgens TRON, een van de grootste en meest populaire op blockchain gebaseerde besturingssystemen ter wereld, groeit de interesse in en adoptie van DeFi en blockchain technologie exponentieel over de hele wereld. GameFi is ontstaan door een fusie van gaming, DeFi en NFT. Het heeft veel voorstanders onder de jonge generatie.

Naadloze overgang van spel naar werk

GameFi is een manier om monetaire mechanismen te gamificeren die het genereren van winst nog spannender en leuker maken dan het normaal zou zijn. Het mechanisme, dat is gebaseerd op het concept van spelen om te verdienen, komt tegemoet aan de interesses van gamers in verschillende genres. De overgang van ‘spelen’ naar ‘werken’ is naadloos en spelers worden beloond met waardevolle digitale middelen. Dit komt henzelf of andere marktspelers ten goede.

TRON oprichter Justin Sun becommentarieerde de dynamiek van GameFi innovatie in de crypto ruimte terwijl grote marktspelers zoals TRON zich voorbereiden om het op grote schaal beschikbaar te maken:

“GameFi wordt het volgende grote ding dat de DeFi-, NFT- en grotere crypto ruimte gemakkelijk te begrijpen en te betrekken maakt. TRON is verheugd om samen te werken met APENFT en WINKLink om een robuust GameFi ecosysteem te bouwen dat voor iedereen toegankelijk is.”

TRON’s partners, APENFT en WINKLink, werken aan een prototype, dat naar verwachting in Q3/21 wordt voltooid. Het gezamenlijke product zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar voor het publiek beschikbaar worden.

The post TRON Foundation richt Arcade, een GameFi- en NFTFi fonds, op appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*