Crypto-Prijzen.nl

TRON en BitTorrent lanceren BitTorrent Chain, moet u investeren?

TRON en BitTorrent lanceren BitTorrent Chain, moet u investeren?

TRON TRX/USD en BitTorrent Inc. BTT/USD werken samen aan een project met de bedoeling een uniek nieuw project uit te brengen.

De lancering van BitTorrent Chain als katalysator voor groei

In een tweet van BitTorrent, geplaatst op 3 september, kunnen we zien dat het project “BitTorrent Chain” heet. Het is bedoeld als het eerste schaalbare heterogene cross-chain interoperabiliteitsprotocol binnen de wereld van blockchains.

Het project is bedoeld om onderling verbonden ketens van stroom te voorzien en zal fungeren als een Layer 2 schaaloplossing om TRON’s DeFi-, NFT- en dApp-ketenoverschrijdende problemen op te lossen.

Op 30 oktober vormt TRON een gesloten lus van Layer 2 netwerken met de cross-chain-verbinding.

Moet u beleggen in TRON (TRX)?

Op 6 september had TRON (TRX) een waarde van $ 0,102.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is, zullen we het met twee dingen vergelijken: de recente prestatie in augustus en de hoogste waarde ooit.

De hoogste waarde ooit werd bereikt op 5 januari 2018, met een waarde van $ 0,231. Hier kunnen we zien dat de prijs 126% hoger was dan op 6 september.

Het laagste punt dat TRON in augustus behaalde, was op 2 augustus, waar de waarde daalde naar $ 0,062.

Het hoogste punt dat het bereikte in augustus was op 16 augustus, waar het token een waarde van $ 0,095 bereikte. Dit geeft aan dat de token in de loop van de maand met 53% in waarde is gestegen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de prijs van TRON (TRX) eind september zal stijgen tot $ 0,137, wat het een waardevolle investering maakt.

Moet u investeren in BitTorrent (BTT)?

Op 6 september had BitTorrent (BTT) een waarde van $0,0047.

Laten we eens grondig kijken naar de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in augustus, zodat we een beter beeld kunnen krijgen van wat de waarde van het token nu is.

De hoogste waarde ooit werd bereikt op 5 april, toen het token een waarde had van $ 0,0135. Hier kunnen we zien dat de waarde van het token op zijn hoogtepunt 187% hoger was dan op 6 september.

De laagste prijs was op 2 augustus, waar het een waarde had van $ 0,0028.

Het hoogste punt was op 12 augustus, met een waarde van $ 0,0048. Met dit in gedachten is het duidelijk dat het token met 71% in waarde is gestegen.

Dat gezegd hebbende, BitTorrent (BTT) lijkt ook een waardevolle investering en zou tegen eind september kunnen stijgen tot $ 0,0065.

The post TRON en BitTorrent lanceren BitTorrent Chain, moet u investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*