Crypto-Prijzen.nl

TreeTrunk en Polygon introduceren een royaltybetalingssysteem

TreeTrunk en Polygon introduceren een royaltybetalingssysteem

Blockchain tech-incubator ConsenSys Mesh kondigde de lancering aan van TreeTrunk, een nieuwe NFT marktplaats die een groot probleem oplost waarmee NFT artiesten worden geconfronteerd, bij ETHdenver, volgens een Medium bericht.

Van gecentraliseerde NFT marktplaatsen en platforms is gemeld dat ze geen royalty’s betalen aan artiesten uit secundaire verkoop. Sommigen hebben zelfs betalingen voor onbepaalde tijd uitgesteld, waardoor de artiesten weinig tot geen uitleg krijgen over wanneer ze het geld kunnen verwachten.

Slimme contracten te hulp

Om dit probleem aan te pakken, heeft de innovatieve nieuwe marktplaats TreeTrunk slimme contracten gecreëerd die royaltybetalingen van secundaire NFT verkopen verzamelen en distribueren. De betalingen worden veilig en onmiddellijk verzameld op de Polygon (MATIC/USD) blockchain en vervolgens naar de portemonnee van de artiest gestuurd.

Polygon Studios toonde zich enthousiast over de samenwerking met het NFT platform, aangezien zij hun service openbaar beschikbaar maken.

Correcte uitbetaling, altijd op tijd

TreeTrunk heeft dit proces gecodeerd in hun slimme contracten, zodat artiesten er nu zeker van kunnen zijn dat ze tijdig worden betaald. Kunstenaars kunnen vertrouwen op het betalingsmodel van TreeTrunk en steeds meer van hen wenden zich tot NFT’s als inkomstenbron.

Verzamelaars kunnen ook profiteren

Verzamelaars van NFT kunstwerken kunnen ook profiteren van het uitbetalingsmodel van TreeTrunk. Degenen die geautoriseerde digitale kunstwerken verkopen, ontvangen ook royalty’s. Dit uitbetalingsmodel lijkt op een “stamboom”, waarbij u NFT kopieën maakt en houders van de eerste en tweede generatie een passief inkomen verdienen.

Cryptolithografie staat kopieën toe

TreeTrunk gebruikt een technologische benadering die bekend staat als cryptolithografie, waarmee de kopieën worden gemaakt die zijn verbonden met de originele NFT. Door deze techniek blijft het originele werk beschermd. U kunt alleen geverifieerde afdrukken kopen.

Over Polygon

Polygon is het toonaangevende platform voor Ethereum (ETH/USD) schaling en infrastructuurontwikkeling. De groeiende reeks producten biedt ontwikkelaars eenvoudig toegang tot alle belangrijke schaal- en infrastructuuroplossingen.

Deze omvatten L2 oplossingen (ZK Rollups en Optimistic Rollups), zijketens, hybride oplossingen, stand-alone en bedrijfsketens, oplossingen voor gegevensbeschikbaarheid en meer.

Over Polygon Studios

Polygon Studios is de gaming en NFT tak van Polygon die zich richt op het laten groeien van de wereldwijde Blockchain Gaming en NFT industrie en het overbruggen van de kloof tussen Web 2 en Web 3 door middel van investeringen, marketing en ondersteuning van ontwikkelaars.

Het bericht TreeTrunk en Polygon introduceren een royaltybetalingssysteem verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*