Crypto-Prijzen.nl

Travala.com integreert SHIB als crypto betalingsoptie

Travala.com integreert SHIB als crypto betalingsoptie

Shiba Inu (SHIB/USD) heeft de afgelopen maanden grote overwinningen behaald. Het meme-token heeft opnieuw een grote overwinning behaald nadat het werd vermeld op Travala.com, een toonaangevende reiswebsite. De meme-munt wordt nu een geaccepteerd betaalmiddel voor degenen die de reiswebsite gebruiken.

Travala.com is een reisplatform gevestigd in Australië. Het platform ondersteunt meer dan 2 miljoen hotels wereldwijd en biedt boekingen aan bij meer dan 600 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Gebruikers kunnen Shiba Inu nu gebruiken om hun reis te betalen via deze site.

Travala accepteert SHIB betalingen

Travala.com is een groot voorstander van cryptobetalingen. Het bedrijf accepteert meer dan 40 populaire cryptocurrencies als betalingen. Het platform wordt ondersteund door AVA, het native token dat is gebaseerd op zowel Ethereum (ETH/USD) als de Binance Smart Chain blockchains.

De reiswebsite van Travala gebruikt een community-based benadering om cryptocurrencies te vermelden. In november plaatste het een peiling op Twitter met het verzoek om de volgende token die aan het platform zou moeten worden toegevoegd. Shiba Inu kwam naar voren als de winnaar van deze peiling, met 3,4 miljoen stemmen.

De Shiba Inu gemeenschap wordt beschouwd als een van de sterkste pijlers van het token, en dit is de reden waarom het token naar grotere hoogten streeft en veel populariteit verwerft op de markt.

De stijgende populariteit van Shiba Inu

In de afgelopen maanden heeft het SHIB token de meeste krantenkoppen gehaald in de cryptografieken. De groeiende populariteit en het aantal houders hebben ertoe geleid dat de token wordt geaccepteerd als betaalmiddel op verschillende platforms, zoals AMC theaters.

De token is ook genoteerd op toonaangevende beurzen zoals Binance, Coinbase, Gemini en Kraken. De enige toonaangevende beurs die het token nog moet vermelden, is Robinhood. Desalniettemin loopt er al een petitie om Robinhood onder druk te zetten om het token te noteren.

Ondanks de recessie in de bredere markt, heeft het aantal SHIB houders nu de één miljoen overschreden. Het ontwikkelingsteam van SHIB werkt ook aan initiatieven zoals de onlangs onthulde plannen om de metaverse in te gaan.

Het groeiende aantal houders en zijn populariteit zouden ook de reden kunnen zijn waarom het token niet al zijn recente winsten heeft gewist, en ondanks de recente bearmarkt houdt het nog steeds stand boven $ 0,000040.

The post Travala.com integreert SHIB als crypto betalingsoptie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*