Crypto-Prijzen.nl

Totale NFT omzet op Axie Infinity bereikt $4,14 miljard

Totale NFT omzet op Axie Infinity bereikt $4,14 miljard

Axie Infinity (AXS/USD), een van de grootste spelers in de non-fungible token (NFT) sector, blijft een enorme groei boeken, waarbij het aantal verkopen aller tijden op het platform $ 4,14 miljard bereikte.

Axie Infinity is momenteel het op twee na grootste NFT platform. Met de opkomst van play-to-earn initiatieven (P2E) werd het netwerk zeer populair. Het netwerk komt nu op de derde plaats na OpenSea en LooksRare.

Axie Infinity maakt een belangrijke mijlpaal

Axie Infinity is een netwerk dat in 2018 werd gelanceerd. Het heeft zichzelf gepopulariseerd als een play-to-earn platform voor mensen die blockchain games willen spelen. De populariteit begon vorig jaar echter te groeien met de opkomst van NFT’s.

NFT’s en P2E platforms werden in 2021 zeer populair. In de loop van het jaar nam de NFT verkoop een hoge vlucht en schoten ze omhoog naar nieuwe niveaus. Dit zette veel mensen ertoe aan om in de sector te gaan investeren om een hoog rendement te behalen.

Uit gegevens van DappRadar blijkt dat de totale NFT verkoop op Axie Infinity ongeveer $ 4,14 miljard bedraagt. Het bedrag werd toegeschreven aan ongeveer 2 miljoen handelaren op het platform. Axie Infinity is getuige geweest van een gestage groei, waarbij de huidige volumes bijna verviervoudigd zijn ten opzichte van de $ 1,1 miljard die zes maanden geleden werd geregistreerd.

OpenSea is momenteel de grootste NFT marktplaats qua handelsvolumes. De totale NFT verkopen hebben de $ 20 miljard overschreden en het heeft enkele van de meest populaire NFT collecties in de ruimte gehost. LooksRare komt op de tweede plaats met bijna $ 17 miljoen aan handelsvolumes.

Ontwikkelingen op Axie Infinity

Een van de belangrijkste kenmerken van Axie Infinity zijn de Genesis plots. Deze percelen worden als zeldzaam beschouwd, waarvan er slechts 220 bestaan. Het zeldzaamheidsaspect geeft ze een enorme waarde. In november 2021 kocht een anonieme koper een van deze percelen voor 550 Ether, destijds gewaardeerd op ongeveer $ 2,3 miljoen.

Deze percelen en andere in-game activa op het platform kunnen als NFT’s aan andere gebruikers op het platform worden verkocht. Dit creëert bruikbaarheid voor de NFT’s, die waarde genereren.

Het bericht Totale NFT omzet op Axie Infinity bereikt $4,14 miljard verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*