Crypto-Prijzen.nl

Top vechter UFC wil inkomsten in Bitcoin ontvangen

Top vechter UFC wil inkomsten in Bitcoin ontvangen

Matheus Nicolau, de achtste gerangschikte UFC vechter, heeft een overeenkomst getekend om zijn toekomstige inkomsten in Bitcoin te ontvangen via de salarisadministratie Bitwage, vernam CryptoAdvisor uit een persbericht.

Met de deal die op 21 maart is ondertekend, wordt hij de eerste Latijns-Amerikaanse UFC-atleet die een salaris in bitcoin ontvangt.

Explosieve groei cryptomarkt in Zuid-Amerika

Nicolau, die oorspronkelijk uit Brazilië komt, is zich terdege bewust van het belang van Bitcoin. In Zuid-Amerika heeft de markt de afgelopen twee jaar een explosieve groei doorgemaakt als gevolg van inflatie en andere economische lasten.

Nicolau verklaart:

“Ik ben verheugd om mijn inkomsten in Bitcoin te ontvangen. Als atleet werk ik hard om mijn brood te verdienen, maar met de stijgende inflatie ben ik bang dat dit harde werk verloren gaat. Door Bitwage te gebruiken om bitcoin te verdienen, weet ik dat ik de waarde van mijn werk veiligstel.”

Nicolau’s manager Vinícius Las Casas voegde toe:

“We zijn erg optimistisch over Bitcoin. We willen het Bitcoin-evangelie verspreiden met deze nieuwste deal.”

Het grootste payrollbedrijf in de Bitcoin-ruimte wereldwijd

Las Casas zal ook een deel van zijn inkomsten in Bitcoin ontvangen via Bitwage, het grootste loon,- uitkerings,- en factureringsbedrijf in de Bitcoin-ruimte. Bitwage maakt het voor mensen en bedrijven over de hele wereld mogelijk om hun maandloon in Bitcoin te ontvangen.

Ze zijn een pionier in de branche met hun bliksemsnelle payroll-producten en Bitcoin 401k.

Bitwage-CEO Jonathan Chester merkte op:

“Werken met Matheus was een lonende ervaring voor ons. Hij is een geweldige vechter met een kampioensmentaliteit.”

Nicolau treedt in de voetsporen van professionele voetballers Achara Ifunanyachi en Alex Crognale, die vorig jaar op een vergelijkbare manier samenwerkten met Bitwage.

Enkele van de meest geprezen vechters van de UFC hebben de organisatie verlaten of hebben gekozen voor goedbetaalde cross-over boksmogelijkheden. Vechters kunnen via Bitwage in Bitcoin worden betaald zonder dat ze de UFC voor de service hoeven te gebruiken. Ze kunnen gemoedsrust genieten, wetende dat hun spaargeld veilig is in Bitcoin, waardoor er tijd en kracht overblijft om zich op training te concentreren.

De diensten van Bitwage zijn mainstream geworden

Iedereen kan profiteren van de diensten van Bitwage. Je registreert je op het platform, ontvangt een bankrekeningnummer en kiest hoeveel van jouw salaris of loon je in Bitcoin wilt ontvangen. Tot slot geef je jouw werkgever het nieuwe rekeningnummer door.

Op dit moment geniet Nicolau van een overwinning van vier gevechten. Hij neemt het op 26 maart op tegen David Dvorak in Columbus, Ohio.

The post Top vechter UFC wil inkomsten in Bitcoin ontvangen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*