Crypto-Prijzen.nl

Top UFC vechter gaat samenwerking aan met het eerste sport metaverse om persoonlijke training aan te bieden

Top UFC vechter gaat samenwerking aan met het eerste sport metaverse om persoonlijke training aan te bieden

De toepasselijk genaamde Sports Metaverse, de eerste op sport gerichte metaverse ter wereld, en top UFC vechter Amanda Nunes hebben een samenwerking aangekondigd. Waarbij Nunes persoonlijke training zal aanbieden in haar metaverse sportschool, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Nunes, die algemeen wordt beschouwd als de grootste vrouwelijke MMA-vechter aller tijden, is een UFC-kampioen in twee divisies. De overeenkomst markeert ook de lancering van een metaverse landverkoop, waar gebruikers land kunnen kopen, NFT’s kunnen verhandelen, stadions kunnen bezoeken en kunnen communiceren met sportpictogrammen. De voorverkoop gaat in juni open voor het publiek.

Het verenigen van de meest prominente atleten, merken en clubs

De Sports Metaverse verenigt de meest bekende sportsterren, clubs en merken. Het is ontwikkeld door SportsIcon in samenwerking met veteranen uit de industrie van Nvidia, Sony en meer.

SportsIcon CEO en mede-oprichter Chris Worsey zei:

We zijn verheugd Amanda Nunes en de vijf sportmerken te verwelkomen in de Sports Metaverse. Amanda’s sportschool en de training die ze zal aanbieden zijn uniek. Wij zijn de enige metaverse die iconen als deze volumetrisch vastlegt, waardoor consumenten op een geheel nieuwe manier met topsporters kunnen communiceren. Dit is baanbrekend werk en we kunnen niet wachten tot de openbare grondverkoop in juni.

Nunes, die gebruikers zal trainen om te vechten in haar sportschool, zei:

Het was altijd al een droom om een sportschool te hebben. Je wil controle hebben over je spullen, je wil trainen zoals jij dat wil. Je wil dingen kunnen delen met fans. Ik ben bezig om mijn eigen sportschool te bouwen in de echte wereld en nu heb ik er een in de metaverse. Het is erg spannend! Ik kan niet wachten om al mijn posters in mijn eigen sportschool op te hangen! Ik heb veel geschiedenis geschreven in MMA en ik kan niet wachten om al mijn foto’s en herinneringen aan deze momenten in mijn sportschool te hebben. Dus elke keer dat ik binnenloop, is er een goede sfeer en kan ik trainen om nog meer te doen goede dingen in de sport. Ik kan niet wachten op deze volgende stap in mijn leven!

Prime land is te koop in de Metaverse

The Sports Metaverse verkoopt topvastgoed in Lion Lands en Sports City. Gebruikers kunnen live sport kijken, een stadion en een sportcasino bezoeken, socializen, NFT’s verwerven met sportsterren, Play2Earn en communiceren met Amanda Nunes. Bedrijven die grond hebben gekocht in de voorverkoop zijn Own the Moment, Beyond The Game Network, ThriveFantasy en Press Sports.

Het bericht Top UFC vechter gaat samenwerking aan met het eerste sport metaverse om persoonlijke training aan te bieden verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*