Crypto-Prijzen.nl

Top Ethereum walvissen verzamelen ApeCoin (APE)

Top Ethereum walvissen verzamelen ApeCoin (APE)

ApeCoin is de nieuwste cryptocurrency op de markt en heeft overweldigende aandacht gekregen van crypto investeerders. De token is ontwikkeld door de Bored Ape Yacht Club, een waardevolle en populaire NFT collectie.

ApeCoin trekt Ethereum walvissen aan

Rapporten hebben verklaard dat twee van de grootste Ethereum walvissen 600.000 ApeCoins hebben gekocht, met een waarde van ongeveer $ 8,4 miljoen tegen de huidige prijzen. De walvisadressen zijn de 10e en 20e grootste munthouders op het Ethereum netwerk.

Een andere grote Ethereum walvis, bekend als “Gimli”, heeft ApeCoin toegevoegd aan zijn grote beleggingsportefeuille. Dit walvisadres bevat 375 miljard SHIB tokens en heeft nu 300.000 ApeCoins gekocht. De walvis deed de aankoop via twee verschillende transacties, waarbij hij aanvankelijk 84.090 APE kocht en nog eens 216.220 APE toevoegde.

Uit gegevens van WhaleStats blijkt dat Ethereum walvissen de afgelopen 24 uur ongeveer 900.000 tokens hebben gekocht. Dit is een groot aantal, aangezien de token nog maar een paar dagen in de handel is.

De lancering van ApeCoin

ApeCoin (APE) is een nieuwe cryptocurrency op de markt. Het token heeft overweldigende belangstelling getrokken van de cryptocurrency markt. Het token werd op 17 maart onthuld en de handelsvolumes zijn omhooggeschoten. Het token werd gelanceerd door de Bored Ape Yacht Club, een verzameling niet-vervangbare tokens (NFT’s).

OP 18 maart bereikte APE volgens CoinGecko een recordhoogte van $ 17,17. In de afgelopen 24 uur is de munt met 18,7% gedaald en op het moment van schrijven werd hij verhandeld op $ 11,37. Gedurende de afgelopen zeven dagen is het token met meer dan 1.000% gestegen en de recente neerwaartse trend zou een correctie kunnen zijn van de toegenomen koopdruk.

Ook de BAYC NFT Collection heeft veel belangstelling gewekt. Er is veel vraag naar deze NFT’s, elk met een waarde van honderdduizenden dollars. Het succes van deze NFT collectie zou de oorzaak kunnen zijn van de vraag naar APE.

De Bored APE NFT collectie heeft beroemdheden als Justin Bieber, Drake en Taylor Swift aangetrokken. De Universal Music Group kocht ook de Bored Ape 5537, een van de NFT’s in deze collectie.

Het bericht Top Ethereum walvissen verzamelen ApeCoin (APE) verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*