Crypto-Prijzen.nl

Top drie cryptomunten om deze week te kopen, aangezien Bitcoin zijn winst lijkt te vergroten

Top drie cryptomunten om deze week te kopen, aangezien Bitcoin zijn winst lijkt te vergroten

Bitcoin (BTC/USD) nadert het belangrijkste niveau van $ 60.000 te midden van een breder herstel in het cryptocurrency universum. Beleggers die per munt op zoek zijn naar blootstelling aan goedkopere alternatieven voor Bitcoin, hebben nog steeds genoeg opties om uit te kiezen. Hier is een lijst met drie munten die u nu kunt kopen op basis van wat hun grafieken knipperen.

Telcoin

Telcoin (TEL/USD) heeft een symmetrische driehoek gevormd en kan elk moment snel uitbreken.

De munt consolideerde deze week op zijn steun van $ 0,0169 en dit duidt op een grote stap die elk moment kan komen.

Het 200-daags voortschrijdend gemiddelde beweegt echter boven de huidige prijs. Voorzichtige beleggers willen misschien wachten tot de prijs van Telcoin boven het gemiddelde stijgt, samen met een stijging van de koopvolumes. We kunnen verwachten dat Telcoin de komende weken of maanden een breder momentum zal hebben en op een nieuw recordhoogte zal handelen.

Fetch.Ai

Fetchi.Ai (FET/USD) heeft een vergelijkbare structuur gemaakt als die van Telcoin en heeft al een doorbraak gegeven, en het heeft ook een aantal geweldige koopvolumes.

Het 200-daags voortschrijdend gemiddelde ondersteunt ook FET en binnenkort kan een geweldige beweging worden verwacht. FET testte zaterdag de trendlijn opnieuw en zodra een ommekeer wordt gezien, kan een longpositie worden ingenomen.

FET ziet er erg sterk uit, dus een doel van $ 1 zou gemakkelijk kunnen worden bereikt. Voorzichtige beleggers kunnen een stop loss onder de trendlijn instellen op $ 0,726.

Solana

Solana (SOL/USD) consolideert in een dalende driehoek en na een bullish beweging vorige week trekt het zich nu terug. Zou dit de laatste terugval kunnen zijn voor een duw terug naar zijn hoogste punt ooit in de buurt van het $200 niveau? Misschien. De prijs is aan het consolideren in een zeer krap bereik, wat vaak een teken is dat het zich opbouwt voor een grote stap.

Zodra een uitbraak wordt gezien, kan een long invoer worden gemaakt, wat zal bevestigen dat het momentum bij Solana terug is.

Bovendien, wanneer er een toename is in het koopvolume, kunnen we zien dat het het $ 200 niveau misschien met gemak test. Desalniettemin kan een stop-loss worden ingesteld onder het niveau van $ 130 om te voorkomen dat u in een valse uitbraak terechtkomt.

The post Top drie cryptomunten om deze week te kopen, aangezien Bitcoin zijn winst lijkt te vergroten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*