Crypto-Prijzen.nl

Top crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk volgt

Top crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk volgt

Hieronder volgt een korte opmerking over recente bewegingen en nieuws in Bitcoin (BTC/USD) en digitale activa van Jonas Luethy, Sales Trader bij de in het VK gevestigde digitale activamakelaar GlobalBlock.

Evergrande zal de markten niet beïnvloeden in de mate waarin wordt gevreesd, Bitcoin herstelt zich

Bitcoin daalde met bijna $ 5.000 nadat vorige week het nieuws brak dat China crypto opnieuw zou verbieden. Nadat bleek dat de angsten overdreven waren, hervonden de meeste activa hun oude niveau. Sommige experts hebben zelfs gesuggereerd dat Bitcoin een bull run ingaat en $ 45.000 zou kunnen passeren. De meeste altcoins staan in het groen, inclusief Ethereum (ETH/USD), dat weer boven de $ 3.000 uitkwam.

Offshore Chinese beurzen accepteren geen nieuwe gebruikers van het vasteland

Beurzen zoals Huobi accepteren geen nieuwe gebruikers van het vasteland van China en sluiten alle Chinese accounts met ingang van 31 december. DEX’s zoals Sushiswap en Uniswap zijn populairder geworden nadat China hun gecentraliseerde tegenhangers verbood. DEX’s kunnen binnen enkele minuten worden ingesteld omdat ze geen KYC regels hebben en niets van gebruikers nodig hebben, behalve een crypto portemonnee. DYdX, een gedecentraliseerde derivatenbeurs, heeft een groot aantal nieuwe gebruikers aangetrokken en voor het eerst Coinbase overtroffen in handelsvolume.

Behandelde infrastructuurwet van $1 triljoen stemming

De infrastructuurwet van $ 1 biljoen die eerder dit jaar onderwerp van verhit debat was, zal op 30 september worden gestemd. Alle crypto gerelateerde entiteiten moeten belastingaangifte doen. Leden van de cryptogemeenschap en zelfs sommige wetgevers vrezen dat de wetgeving financiële innovatie zal verstikken. Mijnwerkers, stakers, portemonnee aanbieders, softwareontwikkelaars en knooppuntvalidators moeten allemaal transacties aan de IRS melden. Het wetsvoorstel is bedoeld om $ 28 miljard te krijgen voor Uncle Sam, en daarom zijn voorzitter Nancy Pelosi en andere prominente politici ervan overtuigd dat het zal worden aangenomen.

Cardano werkt samen met COTI, Chainlink

Cardano’s (ADA/USD) use case zal zich verder ontwikkelen als resultaat van verschillende opwindende nieuwe partnerschappen. De eerste is met softwareontwikkelingsbedrijf COTI. COTI en Cardano gaan Djed creëren, een algoritmische stablecoin. Cardano is ook een samenwerking aangegaan met Chainlink (LINK/USD), wiens native token de 15e is qua marktkapitalisatie. De samenwerking zou Cardano voor Ethereum kunnen duwen in termen van marktkapitalisatie.

The post Top crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk volgt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*