Crypto-Prijzen.nl

Top Amerikaanse cryptobedrijven sluiten zich aan bij TaxBit Network

Top Amerikaanse cryptobedrijven sluiten zich aan bij TaxBit Network

TaxBit, een bedrijf dat cryptobelasting naleeft, heeft vandaag het TaxBit Network gelanceerd in de hoop dat het zal helpen bij het democratiseren van cryptobelasting berekeningen en belastingformulieren door de nodige rapportagegegevens aan te bieden. Een rapport onthulde dit nieuws en merkte op dat het bedrijf toonaangevende cryptobedrijven wil verenigen en hun gebruikers gratis belastingformulieren voor 2021 wil aanbieden.

Volgens het rapport had het TaxBit Network ongeveer 20 gerenommeerde cryptobedrijven in de VS. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, PayPal, Binance.US, Coinbase, FTX.US, Gemini, Celsius Network, Blockchain.com, Venmo, Paxos, OkCoin en BlockFi. Naar verluidt is het netwerk van plan om dagelijks nieuwe bedrijven aan boord te nemen.

Naast het aanbieden van gratis, nauwkeurige belastingformulieren voor 2021 aan gebruikers van gecertificeerde leden van het TaxBit Network, is TaxBit ook van plan een functie op te nemen waarmee gebruikers op geselecteerde platforms zich kunnen aanmelden bij zijn platform. Door dit te doen, biedt TaxBit gebruikers snelle toegang tot zijn belastingrapportagetools, waardoor de algehele ervaring wordt vereenvoudigd.

Het bedrijf verklaarde de voordelen van het omgaan met crypto onder bedrijven die deel uitmaken van het TaxBit Network:

Als een gebruiker belastbare transacties heeft op platforms die geen deel uitmaken van het TaxBit netwerk, zijn er kosten van toepassing om belastingformulieren op te halen van platforms buiten het netwerk.

Belemmeringen voor mainstream crypto adoptie wegnemen

Via zijn netwerk probeert TaxBit de massale adoptie van cryptovaluta in de VS te bevorderen door crypto adopteerders te helpen compliant te blijven zonder te veel uit te geven aan belastingen. Volgens TaxBit hebben gebruikers bij het genereren van cryptobelasting formulieren ergens tussen de honderden en duizenden dollars uitgegeven, afhankelijk van of ze doe-het-zelf software gebruikten of de diensten van een accountant inschakelden.

Michelle O’Connor, vice-president marketing van TaxBit, prees de tools voor belastingrapportage van het bedrijf en zei:

Onze oplossingen voor portfolioprestaties en belastingoptimalisatie versterken het hele jaar door beslissingen te nemen in plaats van die mentaliteit van alleen het belastingseizoen. Omdat de marktvolatiliteit zo wijdverbreid is, bieden we de kleinhandelsconsument belastingconforme oplossingen om hun bezit te optimaliseren door het oogsten van belastingverliezen.

Brian Shroder, de CEO van Binance.US, zei dat de beurs besloot deel te nemen aan het TaxBit Network vanwege zijn toewijding aan veiligheid en compliance. Hij gaf toe dat de beslissing ook werd beïnvloed door president Joe Biden die in november vorig jaar de infrastructuurwet ondertekende.

Dit nieuws komt na TaxBit bevestigd vorig jaar $ 130 miljoen op een $ 1,30 miljard waardering in zijn serie B financieringsronde in augustus. De door IVP en Insight Partners geleide financieringsronde omvatte meerdere investeerders, waaronder Anthony Pompliano, Tiger Global, Paradigm, 9Yards Capital, Sapphire Ventures en Madrona Venture Group.

The post Top Amerikaanse cryptobedrijven sluiten zich aan bij TaxBit Network appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*