Crypto-Prijzen.nl

Top 6 cryptovaluta om nu in te investeren

Top 6 cryptovaluta om nu in te investeren

Naarmate de prijzen dalen, wordt de kans om grote winsten te behalen met sterke crypto projecten nog groter. Ze zeggen dat crypto-miljonairs meestal ontstaan tijdens een bearmarkt, wat iedereen die dit artikel leest een unieke voorsprong geeft.

Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het bepalen van welke cryptovaluta ze willen kopen tijdens deze crypto dip, is hier een lijst met de 6 beste cryptovaluta waarin je nu kunt investeren en die elk een groot potentieel hebben in de komende jaren.

#1 Metacade (MCADE) – Centrale hub voor play-to-earn-games

Overzicht

Metacade is een ambitieus nieuw gedecentraliseerd platform dat in de loop van de tijd een grote community van gamers lijkt aan te trekken, dus het is de nummer 1 beste cryptovaluta om nu in te investeren. Het project heeft tot doel om de grootste arcade op de blockchain te worden en een groot aantal verschillende methoden aan te bieden om cryptovaluta te verdienen terwijl je geniet van een reeks verschillende spellen op één centrale on-chain-locatie.

Om gebruikers via Web3 en GameFi met elkaar te verbinden, heeft Metacade een innovatieve stimuleringsstructuur gecreëerd die gebruikers kan belonen voor het leveren van nuttige bijdragen aan de community. Gebruikers hebben toegang tot trending play-to-earn-titels en krijgen exclusieve kennis over hoe ze het meeste uit hun speelervaring kunnen halen. In ruil voor het delen van dit soort informatie kunnen blockchain-gebruikers MCADE-tokenbeloningen verdienen.

Metacade lanceert ook een fondsenwerving programma genaamd Metagrants. De winnaars van het Metagrants-initiatief ontvangen directe financiering, wat zal helpen om de toekomstige uitbreiding van de GameFi-sector zelf te stimuleren. Op termijn zal Metacade ook een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) worden. Dit geeft gamers nog meer macht, omdat ze zowel de toekomst van het Metacade-platform als de bredere GameFi-industrie kunnen beïnvloeden.

Tokenomics

MCADE heeft een totale voorraad van 2.000.000.000 tokens. De presale voor MCADE is onlangs gestart, waarbij 70% van deze voorraad wordt vrijgegeven aan de community.

Waarom MCADE kopen?

Crypto investeerders hebben reikhalzend uitgekeken naar het Metacade-presale evenement omdat het project veelbelovend is voor de toekomst. Aangezien het MCADE-token wordt gelanceerd voor slechts $0,008, geloven velen dat het project veel te laag geprijsd is, wat betekent dat het de komende jaren aanzienlijk zou kunnen stijgen.

Met uitgebreide play-to-earn functionaliteit en vele extra functies die de community en de bredere GameFi-industrie van dienst kunnen zijn, zou Metacade een van de beste gaming platforms op de blockchain kunnen worden. In de loop van de tijd zou het MCADE-token zelfs met meer dan 50x kunnen stijgen, vooral tijdens de volgende crypto-bullmarkt.

>>> Neem hier deel aan de MCADE-presale <<<

#2 Ethereum (ETH) – Het grootste Web3-ecosysteem

Overzicht

Ethereum is de op een na beste cryptovaluta om nu in te investeren. Het is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts uitvoert: applicaties die precies werken zoals geprogrammeerd zonder enige kans op downtime, censuur, fraude of inmenging van derden. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door Ethereum Virtual Machine (EVM), die smart contracts op de blockchain uitvoert met alle regels die door een programmeur in de code zijn geschreven.

De Ethereum Virtual Machine wordt ondersteund door veel verschillende layer 1-blockchains en is de meest populaire methode voor het uitvoeren van smart contracts met als doel gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen. Ethereum was de eerste volledige turing-blockchain en de eerste blockchain waar ontwikkelaars dApps konden maken.

Ethereum is nu het grootste Web3-ecosysteem en ondersteunt vele duizenden gedecentraliseerde applicaties op verschillende belangrijke gebieden van technologische vooruitgang: DeFi, GameFi en NFT’s. Smart contracts op Ethereum worden gemaakt met behulp van de Solidity-programmeertaal, die speciaal voor het netwerk is ontwikkeld. Na bekritiseerd te zijn omdat het traag en duur is, heeft Ethereum geprobeerd zijn schaalbaarheidsproblemen op een aantal manieren op te lossen.

Tokenomics

Ethereum heeft een totale voorraad van 122.373.866 ETH, waarvan 100% in omloop is. Aangezien alle tokens zich al in het ecosysteem bevinden, heeft ETH deflatoire tokenomics. Dit betekent dat elk ETH-token waardevoller wordt zolang de vraag toeneemt.

Waarom ETH kopen?

Ethereum is zojuist overgestapt op een proof-of-stake-consensus mechanisme, dat een aanzienlijk hogere doorvoer van transacties mogelijk zal maken. Dit verbetert de problemen met betrekking tot schaalbaarheid waarmee het netwerk traditioneel werd geconfronteerd, terwijl het inherente niveau van beveiliging en decentralisatie behouden bleef. Ethereum kan nu tot 100.000 transacties per seconde verwerken, wat een aanzienlijke verbetering is.

Gecombineerd met enkele innovatieve layer 2-schaal oplossingen, zoals Polygon en Optimism, heeft Ethereum het potentieel om de komende jaren vele honderden miljoenen, zo niet miljarden gebruikers te ondersteunen. Als blockchain zich blijft uitbreiden, zullen tegen 2028 meer dan 1 miljard mensen in de wereld cryptovaluta bezitten. Ethereum lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in het proces van massale acceptatie.

#3 Synapse Protocol (SYN) – Innovatieve oplossing voor overbrugging

Overzicht

Bridging is de afgelopen jaren een groot probleem geweest voor het crypto-ecosysteem, omdat veel chain overschrijdende protocollen zijn gehackt. Doorgaans is bridging een zwak punt in het crypto-ecosysteem, aangezien blockchains zijn ontworpen om activa veilig binnen en over hun eigen netwerken over te dragen, maar niet noodzakelijk tussen elkaar.

Synapse is een nieuw project dat cross-chain bridging veiliger en schaalbaarder wil maken. Het project wordt aangestuurd door vele ervaren en getalenteerde ontwikkelaars, met als doel om een interoperabele blockchain-toekomst op de meest optimale manier mogelijk te maken. Het protocol lijkt het ‘interoperabiliteit trilemma’ op te lossen om een ​​volledig veilige overbruggings oplossing te bieden die geen concessies doet aan de voltooiings tijden van transacties. Het is de derde beste cryptovaluta om nu in te investeren.

Tokenomics

Er zijn in totaal 192.696.599 SYN-tokens en de circulerende voorraad is 139.773.376 SYN. Sinds het project onlangs is gelanceerd, is het token nog maar ongeveer 12 maanden in omloop en staat het al in de top 200 cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie.

Waarom SYN kopen?

Synapse wordt ondersteund door een ervaren team van ontwikkelaars en de innovatieve oplossing voor het oplossen van het probleem met overbrugging is zowel veilig als robuust. Synapse kan jarenlang een belangrijke rol spelen bij het verbinden van blockchain-gebruikers, en de verwachting is dat het SYN-token daardoor een aantal grote voordelen zal opleveren.

#4 Stellar (XLM) – Grensoverschrijdend betalingssysteem

Overzicht

Stellar (XLM) is een digitaal activum dat snelle, veilige en goedkope internationale betalingen mogelijk maakt. Stellar kan worden gebruikt om elke fiat-valuta of cryptovaluta te verzenden en te ontvangen. Het netwerk is een nauwe samenwerking met IBM aangegaan, wat ertoe heeft geleid dat Stellar vanaf het begin in een aantal internationale betalingssystemen wordt gebruikt.

Stellar is door een aantal banken en financiële instellingen overgenomen als een manier om snel grensoverschrijdende betalingen af ​​te wikkelen tegen een fractie van de kosten van traditionele methoden. XLM is de native asset van het Stellar-netwerk, dat wordt gebruikt om transactiekosten te betalen, het netwerk te beveiligen door validators te belonen en goederen en diensten te kopen. Het token kan ook worden verhandeld op grote cryptovaluta-uitwisselingen.

Tokenomics

Stellar heeft een totale voorraad van 50.001.787.543 XLM. Van dit totaal is momenteel iets meer dan 50% in omloop.

Waarom XLM kopen?

Stellar speelt al een belangrijke rol in het wereldwijde financiële systeem omdat het een snellere en goedkopere methode biedt om transacties over de landsgrenzen heen af ​​te wikkelen. Het is een van de beste cryptovaluta om nu in te investeren. Aangezien het token de voorkeur geniet van grote instellingen, lijkt het erop dat het zijn waardepropositie nog vele jaren zal blijven waarmaken.

Het XLM-netwerk is zeer schaalbaar. Naarmate meer overheden en banken blockchain gaan gebruiken voor grensoverschrijdende transacties, kan de waarde van XLM in de loop van de tijd aanzienlijk stijgen. Met een huidige prijs van $0,09 en een recordhoogte van $0,80 zou het token de komende jaren met minstens 10x kunnen stijgen.

#5 Decentraland (MANA) – Door gebruikers gegenereerde inhoud voor GameFi

Overzicht

Decentraland is een virtual reality-platform dat wordt aangedreven door de Ethereum-blockchain. Hiermee kunnen gebruikers content en applicaties creëren, ervaren en er geld mee verdienen. Decentraland is gebouwd op drie pijlers: land, inhoud en identiteit. Digitaal onroerend goed kan vrij worden gekocht en ontwikkeld door iedereen met lage toetredingsdrempels.

Decentraland wil het proces van het ontwikkelen van games gemakkelijker toegankelijk maken, aangezien iedereen met beperkte programmeerkennis game-ervaringen in 3D kan creëren. De economie van Decentraland draait op het MANA-token, dat wordt gebruikt om land te kopen, in-game-items als NFT’s te verhandelen en makers van content fooien te geven.

Tokenomics

Er zijn in totaal 2.193.539.027 MANA-tokens, waarvan er 1.855.084.192 in omloop zijn. Bij een huidige prijs van $0,42 is de totale waarde van MANA met 92% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit.

Waarom MANA kopen?

Decentraland blijft een van de grootste en meest gebruikte GameFi-platforms in de wereld van Web3, dus het is een van de beste cryptovaluta om nu in te investeren. Het project heeft tot doel een allesomvattende metaverse wereld met virtual reality te bieden, waarin spelers hun eigen ervaringen kunnen creëren. Deze stijl is populair gebleken in traditionele games, waarbij Minecraft al minstens tien jaar consequent een van de meest gespeelde games ter wereld is.

Decentraland brengt dit concept in de metaverse en stelt spelers in staat om geld te verdienen met hun creaties met behulp van blockchain-technologie. Het lijkt erop dat het jarenlang een belangrijke speler in de gamingwereld zal worden, en het token is daardoor momenteel te laag geprijsd. Terwijl het nog een eind verwijderd is van zijn hoogste punt ooit, verwachten traders dat MANA de komende jaren met minstens 20x zal groeien.

#6 Polkadot (DOT) – Blockchain-interoperabiliteit

Overzicht

Polkadot is een gedecentraliseerd netwerk waarmee onafhankelijke blockchains veilig informatie kunnen delen en met elkaar kunnen verbinden. Het staat op nummer 6 in deze lijst met beste cryptovaluta om nu in te investeren. Polkadot is gemaakt door de Web3 Foundation en wordt momenteel onderhouden door Parity Technologies. Het Polkadot-netwerk is een layer 0-oplossing die alle onafhankelijke layer 1-blockchains kan bedienen, wat een belangrijke functie is voor de toekomst van Web3.

DOT-tokens worden gebruikt om deelname aan het Polkadot-netwerk te stimuleren en om vergoedingen te betalen voor het doen van transacties en het uitvoeren van smart contracts. Het netwerk opereert ook in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), dus DOT-tokens kunnen ook worden gebruikt om te stemmen over bestuursvoorstellen die beslissen hoe het Polkadot-protocol in de loop van de tijd zal evolueren.

Tokenomics

Polkadot heeft een totale voorraad van 1.251.909.065 DOT. Er is momenteel ongeveer 91% van dit totaal in omloop op het netwerk.

Waarom DOT kopen?

Het Polkadot-protocol is een unieke en innovatieve oplossing die interoperabiliteit tussen verschillende Layer 1-blockchains mogelijk maakt. Naarmate on-chain-applicaties geavanceerder, sneller en goedkoper worden, wordt verwacht dat meer gebruikers zich zullen aansluiten bij het cryptovaluta-ecosysteem in al deze verschillende layer 1-chains. Polkadot kan een belangrijke rol spelen bij het verbinden van deze applicaties en gebruikers, aangezien het netwerk eenvoudige en veilige cross-chain transacties biedt.

Conclusie: Metacade is de beste kans op lange termijn

In een cryptowinter kunnen sterke projecten vaak ondergewaardeerd worden. Maar zelfs met aanzienlijke prijsverlagingen blijft de marktkapitalisatie van Ethereum hoger dan die van de Bank of China. Met zoveel veelbelovende digitale diensten die het ecosysteem willen uitbreiden, ziet de toekomst van crypto er ondanks de slechte recente prijsactie buitengewoon rooskleurig uit.

SYN, DOT, XLM en MANA zijn allemaal aan het groeien, en hoewel de prijzen de afgelopen tijd niet al te goed waren, lijken ze de komende jaren goede winsten te boeken. MCADE daarentegen zou in de niet al te verre toekomst wel eens kunnen ontploffen. Het token heeft net zijn presale gelanceerd en biedt crypto-investeerders een grote kans om een ​​aanzienlijke groei te zien.

Het MCADE-token is gelanceerd voor slechts $0,008, dus vroege investeerders kunnen 125 MCADE per geïnvesteerde dollar krijgen. De prijs zal snel stijgen, met een groot aantal mensen die al interesse tonen in de presale vanwege het duidelijke potentieel op de lange termijn van het project. Eén ding is zeker, dit zijn de soorten kansen die zich niet al te vaak voordoen, dus als ze zich voordoen, is het tijd om ze te grijpen.

Koop hier ETH op eToro.

Koop hier SYN op CoinBase.

Koop hier XLM op eToro.

Koop hier MANA op eToro.

Koop hier DOT op eToro.

Neem hier deel aan de MCADE-presale.

Het bericht Top 6 cryptovaluta om nu in te investeren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*