Crypto-Prijzen.nl

Top 5 meest veelbelovende altcoins van 2023 volgens Reddit

Top 5 meest veelbelovende altcoins van 2023 volgens Reddit

Bitcoin lijdt aan de law of deminishing returns, wat betekent dat het schip dat op weg is naar levensveranderende opbrengsten mogelijk al vertrokken is. In plaats daarvan leveren de meest veelbelovende altcoins vaak grotere procentuele winsten op, en daarom zouden ze in 2023 de beste optie kunnen zijn voor crypto-investeerders.

  • Metacade (MCADE)
  • Polygon (MATIC)
  • Cardano (ADA)
  • Filecoin (FIL)
  • Polkadot (DOT)

1. Metacade (MCADE)

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade met het potentieel om de komende jaren een groot aantal gebruikers te ondersteunen. GameFi lijkt een revolutie teweeg te brengen in de bredere game-industrie, aangezien blockchain-technologie een verbeterde gebruikerservaring kan bieden in vergelijking met oudere titels.

Metacade positioneert zich als potentiële marktleider binnen de GameFi-sector en is daarmee een van de meest veelbelovende altcoins van dit moment. Het project wordt de grootste arcade die overal op de blockchain te vinden is en biedt een reeks play-to-earn (P2E)-games die elk een geïntegreerd verdienpotentieel hebben. Gamers hebben toegang tot veel verschillende titels en kunnen deelnemen aan reguliere toernooien, en MCADE-tokens verdienen door gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van Metacade.

Gamers kunnen symbolische beloningen verdienen door op verschillende manieren bij te dragen aan de community, waaronder het plaatsen van beoordelingen en het helpen van anderen om hun speelervaring te optimaliseren. Het platform wil een hub worden voor alle Web3-gebruikers en blockchain-gamers en zal in de loop van de tijd een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) worden.

Waarom zou je MCADE kopen?

Metacade biedt een uitgebreide game ervaring en kan een belangrijke rol spelen in het bredere GameFi ecosysteem. Het project zal zijn gebruikers verbinden met unieke vacatures in Web3, waardoor gamers gloednieuwe games kunnen testen voordat ze officieel worden gelanceerd. In ruil voor het geven van feedback aan game-ontwikkelaars tijdens het testen van deze nieuwe titels, zal Metacade zijn gebruikers belonen met MCADE-tokens.

Daarnaast zal het Metagrants-programma de uitbreiding van de GameFi-sector rechtstreeks ondersteunen door in een vroeg stadium financiering te verstrekken aan game-ontwikkelaars. De Metacade community stemt op nieuwe projecten om een Metagrant te ontvangen, wat helpt om ervoor te zorgen dat innovaties van de hoogste kwaliteit kunnen worden gecreëerd.

Het onlangs gelanceerde MCADE-token biedt een unieke investeringsmogelijkheid. Het token zou tijdens de volgende crypto-bullmarkt meer dan $5 kunnen bereiken, en de prijs is momenteel slechts $0,012. Dit maakt MCADE de nummer één meest veelbelovende altcoin voor 2023.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale <<<

2. Polygon (MATIC)

Polygon is een layer 2-schaaloplossing voor de Ethereum blockchain en een van de meest veelbelovende altcoins in 2023. Het netwerk biedt een snelle, goedkope transactiemethode en kan een groot aantal gebruikers ondersteunen zonder de gebruikerservaring te schaden. Dit in tegenstelling tot het Ethereum-mainnet, dat alom bekritiseerd is omdat het te traag en te duur is wanneer het netwerk overbelast is.

Polygon ondersteunt de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en biedt een reeks ontwikkeltools. Een opvallend kenmerk is Polygon SDK, dat tot doel heeft van Ethereum een multichain-ecosysteem te maken door interoperabiliteit mogelijk te maken tussen alle blockchains die Ethereum Virtual Machine (EVM) ondersteunen, waaronder Binance Smart Chain, Avalanche C-Chain en de verschillende Layer 2-oplossingen voor Ethereum.

Het Polygon-netwerk kan zeer schaalbare dApps ondersteunen, waardoor het een van de meest veelbelovende altcoins is geworden en een populaire optie voor ontwikkelaars van blockchain-games. Games zijn afhankelijk van een groot aantal blockchain-interacties voor een groot aantal gebruikers, dus het is belangrijk dat de gebruikte keten snelle en goedkope transacties kan opleveren.

Het MATIC-token wordt gebruikt om transactiekosten op het Polygon-netwerk te betalen en om beloningen te bieden aan validators. Iedereen kan MATIC inzetten om een validator te worden, wat helpt om de blockchain te beveiligen en de infrastructuur ervan te ondersteunen. MATIC kan ook worden gebruikt als waardeopslag of om op een snelle en kosteneffectieve manier geld over de wereld te sturen.

Waarom zou je MATIC kopen?

Ethereum is het grootste ecosysteem van dApps in Web3 en Polygon helpt om het op schaal te brengen. Het Polygon-netwerk stelt op Ethereum gebaseerde applicaties in staat om diensten aan te bieden aan miljarden mensen over de hele wereld zonder prestatieverlies, wat kan helpen om de wereldwijde acceptatie van cryptocurrency in te luiden en decentralisatie te bevorderen.

MATIC is momenteel minder dan $1 waard. Het token is robuust gebleken tijdens de bearmarkt en heeft goed standgehouden in vergelijking met andere altcoins. Terwijl veel van de meest veelbelovende altcoins meer dan 90% lager blijven dan hun hoogste punt ooit, is MATIC slechts 73% lager – een cijfer dat vergelijkbaar is met Bitcoin en Ethereum. Deze relatieve sterkte geeft aan dat MATIC een van de meest veelbelovende altcoins is om in 2023 te kopen.

3. Cardano (ADA)

Cardano is de derde meest veelbelovende altcoin in deze lijst. Het is een proof-of-stake blockchain die een groot aantal transacties tegen lage kosten kan ondersteunen zonder afbreuk te doen aan decentralisatie. Het Cardano-ecosysteem is de thuisbasis van meer dan 500 projecten met een verscheidenheid aan use-cases, waaronder NFT-marktplaatsen, gedecentraliseerde protocollen voor lenen en uitlenen, en nog meer niche-blockchain-applicaties die gericht zijn op het ondersteunen van het milieu.

Cardano was een van de eerste gebruikers van het proof-of-stake-consensusprotocol, waardoor het netwerk een hoger niveau van schaalbaarheid kan bieden in vergelijking met proof-of-work-alternatieven. Het proof-of-stake-protocol van Cardano is ook veel minder energie-intensief en kan worden gezien als een groenere blockchain-oplossing.

De Hydra-upgrade voor Cardano staat gepland voor livegang in 2023. De upgrade is een layer 2-schaaloplossing voor Cardano die de latentie vermindert en de doorvoer verhoogt. Hydra zal het aantal transacties per seconde (TPS) verhogen van 250 naar 1.000.000 – een grote verbetering van de prestaties van de blockchain.

Waarom zou je ADA kopen?

Hoewel Cardano niet zoveel dApps of gebruikers ondersteunt als andere altcoins zoals Ethereum, is het netwerk een robuuste en innovatieve layer 1-oplossing met een groot potentieel voor de toekomst. Wanneer de Hydra-upgrade van kracht wordt, zou Cardano een van de best presterende blockchains kunnen worden.

Vanaf 2021 ondersteunt Cardano ook smart contracts, die het innovatieniveau op het netwerk kunnen vergroten. Web3-services zijn afhankelijk van automatisch uitgevoerde transacties, en dus kan de stap van Cardano om smart contracts op het netwerk te ondersteunen, helpen om het aantal dApps en gebruikers in de loop van de tijd uit te breiden.

Het ADA-token kost momenteel $0,25, dus het heeft veel ruimte voor groei. Het token zou tijdens de volgende bullmarkt meer dan $10 kunnen bereiken, wat Cardano tot een van de meest veelbelovende altcoins maakt om in 2023 te kopen.

4. Filecoin (FIL)

De nummer vier meest veelbelovende altcoin is Filecoin. Filecoin is een gedecentraliseerd opslagsysteem dat waardevolle informatie helpt beschermen met behulp van blockchain-technologie. De Filecoin-blockchain is een transparante, onveranderlijke methode voor het opslaan van belangrijke informatie, die ervoor kan zorgen dat er in de loop van de tijd geen gegevens verloren gaan, beschadigd raken of worden gewijzigd.

Door gebruik te maken van het aangeboren niveau van decentralisatie van de blockchain, kan Filecoin enkele belangrijke inefficiënties oplossen met traditionele cloudopslag. Gecentraliseerde servers kunnen worden gemanipuleerd of gecensureerd en het ophalen van gegevens kan kostbaar zijn. Met Filecoin hebben gebruikers de volledige controle over hun eigen gegevens, waardoor misstanden van onbekende entiteiten online kunnen worden voorkomen.

FIL-token is de eigen valuta voor de Filecoin-blockchain. Het wordt gebruikt om transacties te verwerken en het netwerk te beveiligen, aangezien miners FIL inzetten als onderpand om betrouwbare deelname te garanderen. Dit ontmoedigt elk kwaadaardig gedrag, aangezien in het geval van een aanval beslag kan worden gelegd op zekerheden.

Waarom zou je FIL kopen?

Een van de belangrijkste redenen waarom Filecoin een van de meest veelbelovende altcoins is, is dat het een uniek probleem oplost terwijl het gebruik maakt van de voordelen van blockchain-technologie. Het netwerk is uiterst veilig, met behulp van een proof-of-work-protocol dat is aangepast aan gegevensopslag. Proof-of-Work is het veiligste consensusprotocol, waardoor Filecoin een fraudebestendig opslagsysteem is.

FIL is aanzienlijk gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit in 2021 van $237, en het valt nog te bezien of het token dit prijsniveau kan terugwinnen. Vanaf de huidige prijs van $3,08 zou deze beweging echter een aanzienlijke prijsstijging van bijna 100x zijn. In combinatie met zijn utility maakt dit Filecoin tot een van de meest veelbelovende altcoins in 2023.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot is een Layer 0 blockchain-oplossing die een interoperabele Web3 kan ondersteunen. Het Web3 ecosysteem bestaat uit vele ongelijksoortige blockchains die zijn ontworpen als closed-loop-netwerken. Het kan moeilijk zijn om activa van de ene blockchain naar de andere te overbruggen, en deze bruggen zijn vaak onderhevig aan exploits omdat ze minder veilig zijn dan hele blockchains.

Polkadot kan helpen om inefficiënties met blockchain-interoperabiliteit op te lossen door zijn unieke ontwerp, waardoor het een van de meest veelbelovende altcoins is. Er zijn vier belangrijke componenten van het protocol:

  • Relay Chain. Dit is de kern van het Polkadot-netwerk. Het dient om consensus te bereiken tussen alle knooppunten in de keten en zorgt ervoor dat het hele netwerk volledig veilig blijft.
  • Parachains. Deze kunnen door ontwikkelaars worden gekocht en aangepast voor een breed scala aan verschillende toepassingen. Ze werken als onafhankelijke blockchains die verschillende tokens en applicaties kunnen ondersteunen.
  • Parathreads. Dit zijn kostenefficiënte alternatieven voor parachains. Ze werken op een vergelijkbare manier, behalve dat ze werken op een pay-as-you-go-basis in plaats van rechtstreeks door ontwikkelaars te worden gekocht.
  • Bridges. Deze ondersteunen blockchain-interoperabiliteit door parachains en parathreads te verbinden met een verscheidenheid aan Layer 1-blockchains.

Waarom zou je DOT kopen?

DOT kan helpen een nieuw tijdperk voor blockchain-technologie in te luiden – een echte Web3, door een multichain-ecosysteem mogelijk te maken dat volledig veilig en interoperabel is. Hierdoor kunnen gebruikers en ontwikkelaars eenvoudig schakelen tussen geïsoleerde netwerken, wat in de loop van de tijd gevangen waarde kan ontgrendelen.

DOT wordt momenteel gewaardeerd op $4,34. Het is een van de grootste blockchains op basis van marktkapitalisatie en heeft het potentieel om in de loop van de tijd door te breken in de top 10. Het is een van de meest veelbelovende altcoins in 2023 en lijkt een betrouwbare investering te zijn voor de evolutie van blockchain technologie.

De meest veelbelovende altcoin: Metacade

Het MCADE-token heeft zojuist zijn presale evenement gelanceerd, dat vroege investeerders een unieke kans biedt om enorme lange termijn winsten te behalen. 140 miljoenMCADE waren tijdens de bètafase in slechts drie weken tijd uitverkocht en het project zal naar verwachting in elke financieringsronde snel uitverkocht zijn.

Voor de prijs van slechts $0,012 ziet MCADE er zeker ondergewaardeerd uit. Beleggers moeten snel toegang krijgen tot MCADE op dit prijsniveau, aangezien het onwaarschijnlijk is dat het hier lang zal blijven.

Je kunt de beste altcoins bij eToro hier kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.

Het bericht Top 5 meest veelbelovende altcoins van 2023 volgens Reddit verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*