Crypto-Prijzen.nl

Top 3 Solana tokens om te kopen op 15 november 2021

Top 3 Solana tokens om te kopen op 15 november 2021

De Graph GRT/USD is een indexeringsprotocol voor delfstoffennetwerken. Solana is geïntegreerd in The Graph.

Waves WAVES/USD is een crypto platform voor de uitgifte, overdracht en handel van aangepaste tokens op de Waves Blockchain.

Het Solana protocol is geïntegreerd in Gravity, een gedecentraliseerd cross-chain en Oracle netwerk op basis van het Waves protocol.

Audius AUDIO/USD is een populair streaming- en deelplatform dat de kracht van contentmakers terugbrengt en is geïntegreerd met Solana.

Moet u The Graph (GRT) kopen?

Op 15 november had The Graph (GRT) een waarde van $ 1,078.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

De grafiek had zijn hoogste waarde ooit op 12 februari, toen de token een waarde van $ 2,84 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op het ATH waardepunt $ 1,762 hoger of 163% hoger in waarde was dan op 12 november.

In termen van de waarde van het token in oktober, had GRT op 1 oktober een waarde van $ 0,646, wat het laagste waardepunt was.

Op 26 oktober had de token een waarde van $1,152, wat de hoogste waarde van de maand was. Hier kunnen we zien dat het token met 78% is gestegen of met $ 0,506.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat de GRT eind november zal stijgen tot $ 1,5, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u Waves (WAVES) kopen?

Op 15 november had Waves (WAVES) een waarde van $23,70.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

Waves had zijn hoogste waarde ooit op 4 mei, toen de token een waarde van $ 43,01 bereikte. Dit maakte de token $ 19,31 of 81% hoger in waarde dan op 15 november.

Als we naar oktober kijken, was WAVES op 1 oktober $ 23,98 waard.

Op 14 oktober verhoogde de token zijn waarde naar het hoogste punt van de maand op $ 33,87. Hier kunnen we zien dat het token is gestegen met $ 9,89 of met 41%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat WAVES eind november $ 27 zal bereiken, wat het de moeite waard maakt om tegen de huidige prijs te kopen.

Moet u Audius (AUDIO) kopen?

Op 15 november had Audius (AUDIO) een waarde van $ 2,47.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober analyseren.

AUDIO had zijn hoogste waarde ooit op 27 maart, toen de token een waarde had van $ 4,95. Hier kunnen we zien dat het token $ 2,48 hoger was bij zijn ATH in vergelijking met zijn waarde op 15 november.

Wat de prestaties van oktober betreft, had AUDIO zijn laagste waarde van de maand op 12 oktober, toen het daalde tot $ 1,86 in waarde.

Het hoogste punt van de maand was op 31 oktober, toen de token een waarde van $ 2,55 bereikte.

Dit geeft ons een indicatie dat AUDIO in oktober met 37% is gestegen of met $ 0,69.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Audius (AUDIO) eind november $ 3 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

The post Top 3 Solana tokens om te kopen op 15 november 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*