Crypto-Prijzen.nl

Top 3 Proof-of-Stake tokens om te kopen op 2 december

Top 3 Proof-of-Stake tokens om te kopen op 2 december

Solana SOL/USD gebruikt een combinatie van Proof of History (PoH) en Proof of Stake (PoS) voor het snel verwerken van transacties, waardoor het een milieuvriendelijk blockchain-netwerk is.

Cardano ADA/USD maakt ook gebruik van PoS, dat gebruikmaakt van de hoeveelheid aandelen die in het systeem worden gehouden om consensus te bereiken. De variant van PoS staat bekend als Ouroboros, het eerste blockchain consensusprotocol dat is ontwikkeld door middel van peer-reviewed onderzoek.

Algorand ALGO/USD is een open-source, gedecentraliseerd netwerk dat een tweeledige structuur gebruikt, evenals een unieke variatie van het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme om transactiesnelheden te verhogen en finaliteit te bereiken.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 2 december had Solana (SOL) een waarde van $ 222.

Om een beter begrip te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bekijken.

Het SOL token had zijn hoogste waarde ooit op 6 november, toen de waarde steeg naar $ 259,96. Op het ATH waardepunt was SOL $ 37,96 hoger in waarde of met 17%.

Het laagste punt van waarde in november was op 28 november, toen de token daalde tot een waarde van $ 185,93.

Dit betekent dat de token van 6 november tot 28 november in waarde is gedaald met $ 74,03 of met 28%.

Van 28 november tot 2 december steeg het token echter met $ 36,07 of 19%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SOL eind december een waarde van $ 230 bereikt, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 2 december had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,69.

Om beter te begrijpen wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van ADA vond plaats op 2 september, toen het $ 3,09 bereikte. Op het ATH waardepunt was de token $ 1,4 hoger in waarde, of 82% in vergelijking met zijn waarde op 2 december.

In termen van de prestaties van november, had de token op 9 november zijn hoogste waarde op $ 2,33.

Het laagste punt was echter op 28 november, toen het daalde tot $ 1,46. Hier kunnen we zien dat ADA in waarde is gedaald met $ 0,87 of met 37%.

Van 28 november tot 2 december steeg de waarde van ADA echter met $ 0,23. Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat ADA eind december een waarde van $ 2 bereikt, wat het een solide koop maakt.

Moet u Algorand (ALGO) kopen?

Op 2 december had Algorand (ALGO) een waarde van $ 1,86.

Met het doel om aan te geven wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

Het hoogste waardepunt van Algorand (ALGO) vond plaats op 20 juni 2019, toen het token de waarde van $ 3,56 bereikte. Hier kunnen we zien dat op het ATH waardepunt het ALGO token $ 1,7 hoger in waarde was of met 91% in vergelijking met zijn waarde op 2 december.

De prestaties van ALGO in november zijn interessant, aangezien de token op 12 november zijn waarde verhoogde naar $ 2,26.

De token daalde echter op 27 november tot $ 1,59. Dit is een daling van $ 0,67 of 29%.

Van 27 november tot 2 december steeg ALGO echter met $ 0,27 of met 17%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat ALGO eind december een waarde van $ 2,4 zal bereiken, wat het een solide koop maakt.

The post Top 3 Proof-of-Stake tokens om te kopen op 2 december appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*