Crypto-Prijzen.nl

Top 3 kleine snelgroeiende cryptocurrencies om te kopen in 2022?

Top 3 kleine snelgroeiende cryptocurrencies om te kopen in 2022?

Cryptocurrencies hebben het goed gedaan in 2021. Volgens CoinGecko is de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies gestegen tot meer dan $ 2,8 biljoen. De meeste van deze winsten zijn te danken aan de sterke prestaties van Bitcoin en Ethereum. Maar onder de oppervlakte hebben small-cap cryptocurrencies het nog beter gedaan. Dus, hier zijn de top 3 snelgroeiende cryptocurrencies voor 2022.

Oasis Network

Oasis Network (ROSE) is een van de snelst groeiende cryptocurrencies ter wereld. Het is een Ethereum killer die vooral gericht is op privacy. Het netwerk wordt meestal gebruikt bij het bouwen van gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten die aanzienlijk schaalbaar zijn.

Ontwikkelaars kunnen het ook gebruiken om de meeste activa, zoals grondstoffen en aandelen, te tokeniseren. Oasis Network is een relatief snel protocol. Het bereikt dit door parallelle workloads te hebben die consensus en uitvoering scheiden. Oasis wordt ondersteund door bekende durfkapitaalbedrijven zoals Sequoia, Accell en Andreessen Horowitz.

De prijs van Oasis Network is sinds november met meer dan 100% gestegen en de kans is groot dat deze groei in 2022 doorzet.

Secret

Het concept van Web 3 is relatief populair geworden in 2021. Web 3 verandert de manier waarop het web werkt aanzienlijk door de macht weg te nemen van een klein aantal belangrijke bedrijven zoals Google en Amazon. Het doet dit door het concept van blockchain te gebruiken om belangrijke aspecten van de industrie te decentraliseren.

Hoewel veel mensen geloven dat Web3 de toekomst is, geloven sommige bekende figuren zoals Elon Musk en Jack Dorsey dat het een rage is.

Secret Network is een van de snelgroeiende blockchainprojecten die zich richt op Web 3. Het beschrijft zichzelf als de eerste blockchain met standaard dataprivacy. Het netwerk stelt mensen in staat om projecten te bouwen die zowel toestemmingloos als privacy behoudend zijn.

De geheime prijs is sinds juli met meer dan 750% gestegen, terwijl de totale marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $ 900 miljoen. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten.

IoTeX

Internet of Things (IoT) is een bekende en snelgroeiende industrie. Het is een technologie waarmee apparaten met elkaar en met mensen kunnen communiceren. Dat doen al miljoenen apparaten en de industrie zal naar verwachting snel groeien. Denk aan snelgroeiende technologieën zoals zelfrijdende auto’s. Naar schatting zullen er in 2030 meer dan 100 miljard verbonden apparaten zijn.

IoTeX (IOTX) is een van de grootste blockchainprojecten die zich richt op de IoT industrie. Het stelt ontwikkelaars in staat projecten te bouwen die de industrie versnellen. De IoTeX prijs is sinds juli met meer dan 780% gestegen en zal naar verwachting blijven stijgen.

The post Top 3 kleine snelgroeiende cryptocurrencies om te kopen in 2022? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*