Crypto-Prijzen.nl

Top 3 gaming en NFT cryptocurrencies om in december te kopen

Top 3 gaming en NFT cryptocurrencies om in december te kopen

Gaming is wereldwijd een belangrijke industrie die meer dan $ 500 miljard waard is. Een van de snelst groeiende subsectoren in de industrie wordt geassocieerd met blockchain. Met behulp van blockchain kunnen mensen spelen om te verdienen en gecentraliseerde spelplatforms vermijden. Dit zijn dus de beste gamingprojecten en cryptocurrencies om in te investeren.

Axie Infinity

Axie Infinity (AXS/USD) is het grootste gedecentraliseerde gamingplatform ter wereld. Volgens CoinGecko is de totale marktkapitalisatie van het AXS token meer dan $ 6,6 miljard, waarmee het de 26e grootste munt ter wereld is. Het is zelfs groter dan Zynga, het moederbedrijf van Farmville, Mafia Wars en Zynga Poker.

Axie Infinity is een platform waarmee mensen van over de hele wereld games kunnen spelen op hun desktop en computers. De winnaars van deze spellen worden betaald met de AXS token.

Axie Infinity bouwt ook een digitaal landplatform waar mensen percelen kunnen kopen en ontwikkelen voor hun metaverse. Het is ook een van de toonaangevende platforms voor non-fungible tokens (NFT).

De AXS tokenprijs heeft het goed gedaan in 2021. Hij is dit jaar met meer dan 15.000% gestegen naarmate de industrie populairder is geworden. Het zou in de toekomst kunnen blijven stijgen, waardoor AXS een goede gaming cryptocurrency is om te kopen.

Axie Infinity

Gala Games

Gala Games (GALA/USD) is ook een toonaangevend gedecentraliseerd spelplatform. Het platform stelt mensen in staat om op een gedecentraliseerde manier games te spelen en vervolgens GALA tokens te winnen. De ontwikkelaars hebben al een paar games onthuld, waaronder de Walking Dead, Mirandus, Legacy, Echoes of Empire, Last Expedition en Town Star.

Deze spellen zijn allemaal te spelen om te verdienen, wat betekent dat winnaars worden beloond met het GALA token. Net als Axie Infinity is Gala Games ook een grote speler in de NFT industrie. Een nadere blik op de marktplaats laat zien dat er veel NFT’s te koop zijn met een waarde van meer dan $ 100k. Andere zijn uitverkocht.

De GALA prijs is de afgelopen drie maanden met meer dan 600% gestegen en de trend zal zich waarschijnlijk voortzetten. GALA is een goede gaming cryptocurrency om te kopen.

Gala price

Decentraland

Decentraland (MANA/USD) is een andere goede gaming en NFT cryptocurrency om te kopen. Het is een platform waarmee mensen hun eigen metaverse kunnen creëren. Men kan virtueel eigendom kopen en online games spelen met leden van de gemeenschap. Alle transacties in het netwerk worden geïmplementeerd in MANA, de native token.

Decentraland is een toonaangevend NFT platform. In de afgelopen maanden zijn de prijzen van belangrijke items in het netwerk inderdaad duurder geworden. Mensen geven zelfs miljoenen dollars uit om zijn virtuele land te kopen. Daarom, naarmate de industrie groeit, is de kans groot dat de MANA prijs blijft stijgen.

Decentraland

The post Top 3 gaming en NFT cryptocurrencies om in december te kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*