Crypto-Prijzen.nl

Top 3 financiële tokens om te kopen op 23 november: KAVA, POLY en SXP

Top 3 financiële tokens om te kopen op 23 november: KAVA, POLY en SXP

Kava KAVA/USD is een cross-chain DeFi leenplatform dat is ontwikkeld om gebruikers in staat te stellen USDX stablecoins te lenen en andere cryptocurrencies te storten om rendement te behalen.

Polymath POLY/USD biedt de technologie voor het creëren, uitgeven en beheren van beveiligingstokens op de blockchain.

Swipe SXP/USD is een platform dat de rol van brug tussen FIAT en crypto vervult met zijn API die speciaal is ontworpen om wereldwijde betaalkaarten te creëren die worden aangedreven door zijn eigen cryptocurrency token.

Moet u Kava (KAVA) kopen?

Op 23 november had Kava (KAVA) een waarde van $ 5,18.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het KAVA token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober bespreken.

Op 30 augustus had KAVA zijn hoogste waarde ooit van $ 9,12. Hier kunnen we zien dat het token $ 3,94 hoger in waarde was of met 76% op het ATH waardepunt.

Als we de prestaties in oktober, op 9 oktober, bekijken, had de token zijn hoogste waarde op $ 6,81.

In termen van zijn laagste waarde in oktober, was KAVA op 28 oktober slechts $ 5,26 waard. Hier kunnen we zien dat de token in waarde daalde met $ 1,54 of met 22%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we echter verwachten dat het token eind november $ 6 zal bereiken, waardoor het een solide token is om op 23 november te kopen.

Moet u Polymath (POLY) kopen?

Op 23 november had Polymath (POLY) een waarde van $ 0,7145.

Om een schatting te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober doornemen.

Op 20 februari 2018 had Polymath (POLY) zijn hoogste waarde ooit van $ 1,59. Hier kunnen we zien dat het token $ 0,8755 hoger in waarde was of met 122% op het ATH waardepunt.

Dat gezegd hebbende, toen we de prestaties in oktober doornemen, had POLY zijn hoogste punt op 4 oktober toen het een waarde van $ 0,9763 bereikte.

Het laagste punt van waarde was op 28 oktober, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,6134. Hier kunnen we zien dat het token in de loop van de maand in waarde is gedaald met $ 0,3629 of met 37%.

Dat gezegd hebbende, steeg de token van 28 oktober tot 23 november in waarde met $ 0,1011.

Met dat in gedachten heeft POLY het potentieel om eind november $ 0,9 te bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u Swipe (SXP) kopen?

Op 23 november had Swipe (SXP) een waarde van $ 2,40.

Om te zien wat voor waarde dit is voor het token, zullen we het ATH waardepunt en de prestaties van vorige maand bespreken.

Op 3 mei had SXP zijn hoogste waarde ooit van $ 5,79. Hier kunnen we zien dat het token $ 3,39 hoger in waarde was of met 141% op het ATH waardepunt.

Als we kijken naar de prestaties van het SXP token in oktober, kunnen we zien dat het token op 10 oktober zijn hoogste waarde had op $ 2,61, terwijl het zijn laagste punt had op 28 oktober toen het in waarde daalde tot $ 2.

Dit betekende een daling van $ 0,61 of 23%.

Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat het SXP token eind november $ 3 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te overwegen om op 23 november te kopen.

The post Top 3 financiële tokens om te kopen op 23 november: KAVA, POLY en SXP appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*