Crypto-Prijzen.nl

Top 3 Fan Token Offerings (FTO) om te kopen in 2022

Top 3 Fan Token Offerings (FTO) om te kopen in 2022

Het concept van Fan Token Offerings (FTO’s) deed het bescheiden goed in 2021 toen toonaangevende teams hun tokens lanceerden. Als gevolg hiervan steeg de prijs van Chilliz in 2021 met meer dan 1.000% naarmate meer teams het concept omarmden. Chilliz is het toonaangevende blockchain platform voor fantokens. In dit artikel bekijken we enkele van de beste fantokens voor 2022.

Wat zijn fantokens?

Een fantoken is een blockchain platform dat teams gebruiken om hun betrokkenheid bij fans te vergroten. Houders van de tokens kunnen op verschillende manieren deelnemen. Ze kunnen bijvoorbeeld stemmen over een aantal belangrijke kwesties over hun teams.

Ze komen ook in aanmerking voor kortingen wanneer ze merchandise van het team kopen. Volgens FanMarketCap zijn er ongeveer 58 fantokens met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 406 miljoen.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain (PSG) is een van de bekendste sportfranchises in Europa. Het team is de thuisbasis van enkele van de beste spelers ter wereld, zoals Lionel Messi, Neymar Jr en Kylian Mbappe. Het is een eeuwige winnaar geworden in de Franse voetbalcompetitie.

De prijs van het PSG token is met meer dan 75% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau ooit. Volgens Fan Market Cap heeft het een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 46 miljoen, waarmee het het grootste fantoken ter wereld is.

Hoewel de PSG prijs is achtergebleven, heeft deze een goede kans om in 2022 te herstellen als het fantoken dat de industrie aanbiedt, terugkeert.

Barcelona

Barcelona (BAR) is een populair voetbalteam dat enkele van de beste competities ter wereld heeft gewonnen, zoals de European Champions League en La Liga. Het team heeft een waarde van ongeveer $ 1,49 miljard en bestaat uit enkele van de bekende spelers ter wereld, zoals Luuk de Jong, Memphis Depay en Ousmane Dembele.

Barcelona lanceerde zijn fantoken aanbod in 2021 en is momenteel een van de meest populaire. Hoewel de prijs in 2021 is gecrasht, is de kans groot dat deze zal herstellen als de industrie zich herstelt.

Inter Milan

Inter Milan (INTER) lanceerde zijn fantoken in 2021. Het INTER token geeft houders inspraak in enkele van de meest cruciale beslissingen die het team neemt. Ze kunnen bijvoorbeeld stemmen op hun spelers van het jaar en enkele speciale aanbiedingen ontvangen.

De tokenprijs van Inter Milan is sinds de oprichting sterk gedaald. Dit geeft het een marktkapitalisatie van meer dan $ 21 miljoen. Net als de andere drie is er een mogelijkheid dat het in 2022 terugkeert.

The post Top 3 Fan Token Offerings (FTO) om te kopen in 2022 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*