Crypto-Prijzen.nl

Top 3 DeFi cryptocurrencies om te kopen in december 2021

Top 3 DeFi cryptocurrencies om te kopen in december 2021

Decentralized Finance (DeFi) is een toonaangevende industrie in de financiële sector geworden. Volgens DeFi Llama heeft de industrie meer dan $ 250 miljard aan totale waarde vergrendeld (TVL). Dit is een aanzienlijk bedrag als je bedenkt dat de industrie een paar jaar geleden nog niet bestond. Dus in dit artikel zullen we kijken naar enkele van de beste DeFi cryptocurrencies om in te investeren.

Curve DAO | CRV

Curve DAO (CRV/USD) is de native token voor het Curve Finance platform. Dit is een netwerk met meerdere ketens dat is uitgegroeid tot het grootste DeFi platform ter wereld. Volgens DeFi Llama heeft Curve een TVL van meer dan $ 22,2 miljard. Curve heeft miljoenen gebruikers van over de hele wereld.

Curve DAO token heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 1,7 miljard, waarmee het de 76e grootste cryptocurrency ter wereld is. Het token is met meer dan 1.450% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in november vorig jaar. Dit maakt het een van de best presterende munten ter wereld.

De prijs van het Curve DAOtoken zal waarschijnlijk blijven stijgen vanwege het sterke marktaandeel in de branche en het aantal gebruikers dat het gebruikt. Zoals hieronder te zien is, nadert de munt zijn hoogste punt ooit en wordt hij ondersteund door de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Curve

Maker | MKR

Maker (MKR/USD) is een toonaangevend DeFi platform dat vooral bekend is vanwege Dai, zijn stablecoin. Dai is een toonaangevende stablecoin met een marktkapitalisatie van meer dan $ 8,9 miljard. Het is een stablecoin die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar. Qua activa zijn slechts vier andere stablecoins groter: Tether, USD Coin, Binance USD en TerraUST.

MKR is het native token voor het MakerDAO ecosysteem. Houders van de munt kunnen stemmen over de belangrijkste wijzigingen in het protocol.

In 2021 steeg de MKR prijs met meer dan 400% en de totale marktkapitalisatie steeg tot meer dan $ 2,2 miljard. Het is de 71e grootste cryptocurrency ter wereld.

Maker Price

Aave | AAVE

Aave (AAVE/USD) is een van de meest toonaangevende DeFi platforms ter wereld. Het hoofdplatform is gebouwd met behulp van het netwerk van Ethereum. In 2021 bouwden de ontwikkelaars versies op Polygon en Avalanche. Tegenwoordig heeft Aave een totale waarde van meer dan $ 14,76 miljard.

Aave is simpelweg een platform waar mensen anoniem leningen kunnen afsluiten. Aan de andere kant kunnen gebruikers hun cryptocurrencies storten en rente verdienen.

De prijs van Aave is in 2021 met meer dan 150% gestegen en de kans is groot dat de prijs de komende maanden zal blijven stijgen.

Aave price

The post Top 3 DeFi cryptocurrencies om te kopen in december 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*