Crypto-Prijzen.nl

Top 3 cryptocurrencies die in 2021 hun populariteit verloren

Top 3 cryptocurrencies die in 2021 hun populariteit verloren

Een ‘fallen angel’ verwijst naar een financieel actief dat ooit roodgloeiend was, maar dat bij investeerders uit de gratie is geraakt. Een nadere blik op de cryptocurrency industrie toont een aantal van deze gevallen. Dit waren enkele van de meest populaire cryptocurrencies van de laatste tijd, maar zijn recentelijk gedaald in de ranglijst.

Zilliqa

Zilliqa (ZIL/USD) is een van de leidende fallen angels in cryptocurrencies. Het is een baanbrekend blockchain platform dat ooit tot de top 20 van de grootste munten ter wereld behoorde. Als pionier was Zilliqa een van de eerste platforms die het concept van sharding introduceerde.

Dit is een proces waarbij blokken worden verdeeld in segmenten die shards worden genoemd. Dit resulteert in hogere verwerkingssnelheden. Het proces heeft ook enkele van de toonaangevende blockchain projecten van vandaag geïnspireerd, zoals Elrond en Near Protocol.

Zilliqa heeft zijn positie onder cryptocurrencies zien dalen. Volgens CoinGecko zijn het nu de 132 grootste munten ter wereld met een marktkapitalisatie van slechts $ 765 miljoen. De prijs van Zilliqa is dit jaar met ruim 77% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

Zilliqa price

Synthetix Network

Synthetix Network (SNX/USD) is een andere fallen angel in cryptocurrencies. De SNX prijs is met 83% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Dit heeft de totale marktkapitalisatie op ongeveer $ 998 miljoen gebracht en de positie op 108.

Synthetix is een derivatenliquiditeitsplatform dat wordt gebruikt door een aantal gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms. Het staat bekend om producten die bekend staan als synths, die derivaten zijn van populaire activa zoals aandelen, valuta’s en grondstoffen.

De prijs van Synthetix is gecrasht vanwege het algemene gebrek aan vraag naar het platform. Een nadere blik op het platform laat zien dat de totale waarde vergrendeld (TVL) momenteel $ 377 miljoen bedraagt. Op zijn hoogtepunt had het een TVL van meer dan $ 1,5 miljard.

Synthetix price

EOS

EOS (EOS/USD) heeft een van de meest kleurrijke geschiedenissen in de branche. Het is ontwikkeld door Block.one, een bedrijf dat de grootste Initial Coin Offerings (ICO) in de geschiedenis had. Als gevolg hiervan was EOS ooit een van de 20 grootste cryptocurrencies. Tegenwoordig zijn het volgens CoinGecko de 53e grootste munten. Dit betekent dat het kan worden geclassificeerd als een fallen angel. De EOS prijs is met meer dan 50% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Deze prestatie komt vooral omdat veel ontwikkelaars het hebben genegeerd en hebben gekozen voor andere platforms zoals Solana, Polkadot en Avalanche. Inderdaad, in een recente verklaring zei de CEO van de EOS Foundation dat het project een mislukking was geworden vanwege Block.one.

EOS Price

The post Top 3 cryptocurrencies die in 2021 hun populariteit verloren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*