Crypto-Prijzen.nl

Top 3 beurstokens om te kopen op 24 november: CRO, FTT en KCS

Top 3 beurstokens om te kopen op 24 november: CRO, FTT en KCS

Crypto.com Coin CRO/USD is het native cryptocurrency token van de Crypto.com Chain, een gedecentraliseerde, open-source blockchain. Gebruikers gebruiken het om gereduceerde handelsprijzen en betere beloningen te krijgen.

FTX Token FTT/USD is het native cryptocurrency token van het handelsplatform FTX, dat wordt gebruikt voor het verlagen van vergoedingen en het verdienen van rente.

KuCoin token KCS/USD is de native token die op KuCoin wordt gebruikt en vervult de rol van een winstdelende token waarmee handelaren waarde uit de beurs kunnen halen.

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen?

Op 24 november had Crypto.com Coin (CRO) een waarde van $ 0,9105.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in oktober de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bespreken.

CRO had zijn hoogste punt ooit op 24 november, 2 uur voorafgaand aan het schrijven van dit artikel, met een waarde van $ 0,933785. Hier zien we een prijsverschil van slechts $ 0,023285 of 2% in vergelijking met de huidige waarde op het moment van schrijven.

Op 1 oktober had CRO een waarde van $ 0,158, wat het laagste waardepunt van de maand was.

De hoogste waarde was op 29 oktober, toen het token een waarde had van $ 0,2291. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 0,0711 of met 45%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat CRO eind november $ 1 zal bereiken met dit momentum, wat het zal helpen een nieuw ATH waardepunt te bereiken en een waardevolle aankoop is.

Moet u FTX Token (FTT) kopen?

Op 24 november had FTX Token (FTT) een waarde van $ 49,55.

Met het doel om een schatting te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in oktober de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bekijken.

FTX Token had zijn hoogste waarde ooit op 9 september, toen het token een waarde van $ 84,18 bereikte. Hier zien we een verschil in waarde met $ 34,63 of met 69%.

Op 1 oktober had FTT zijn laagste waarde van $ 51,45.

Het hoogste punt van waarde van de maand was op 26 oktober, toen het een waarde van $68,35 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde groeide met $ 16,9 of met 32%.

Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat het FTT token eind november $ 55 zal bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

Moet u KuCoin Token (KCS) kopen?

Op 24 november had KuCoin Token (KCS) een waarde van $ 23,84.

We kunnen een beter beeld krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token door het te vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

KCS bereikte zijn hoogste waarde ooit op 15 november toen het een waarde van $ 27,73 bereikte. Dit is slechts een waardeverschil van $ 3,89 of 16 in vergelijking met de waarde op 24 november.

In termen van de prestaties van het token in oktober, op 1 oktober, had het zijn laagste waarde op $ 9,95.

Het hoogste punt van waarde was op 29 oktober, toen het een waarde van $ 18,65 bereikte.

Dit geeft aan dat het token in waarde is gestegen met $ 8,7 of met 87%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat KCS eind november een waarde van $ 27 bereikt, wat het een solide aankoop maakt.

The post Top 3 beurstokens om te kopen op 24 november: CRO, FTT en KCS appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*