Crypto-Prijzen.nl

Top 3 altcoins om in de dip te kopen nu cryptos terugdeinzen

Top 3 altcoins om in de dip te kopen nu cryptos terugdeinzen

Cryptocurrency prijzen leden deze week een harde ommekeer nadat ze tijdens het kerstweekend waren teruggekaatst. Het is onduidelijk waarom dit gebeurde, aangezien Bitcoin crashte van $ 52.000 naar ongeveer $ 47.000. Hun totale marktkapitalisatie daalde van $ 2,6 biljoen tot ongeveer $ 2,4 biljoen. Dit artikel gaat in op de top 3 altcoins om de dip te kopen.

Polygon

De prijs van Polygon (MATIC) is de afgelopen dag met ongeveer 2% gedaald. Het handelt op $ 2,58, wat dicht bij zijn hoogste punt ooit is.

Polygon is een Layer 2 netwerk dat ontwikkelaars helpt hun Ethereum applicaties te optimaliseren. Veel ontwikkelaars overwegen ook om hun apps rechtstreeks op het platform te bouwen.

Als gevolg hiervan heeft Polygon de laatste tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangezien het aantal DeFi apps in zijn ecosysteem is gegroeid tot 149 en de totale waarde vergrendeld (TVL) is gestegen tot $ 5,5 miljard. De meest populaire recente toevoeging aan het netwerk was Uniswap, een van de grootste DeFi platforms ter wereld.

Meer apps verhuizen naar Polygon. Dit betekent dat er een mogelijkheid is dat de Polygon prijs op korte termijn blijft groeien.

Terra

Terra (LUNA) is een Zuid-Koreaans blockchain project dat de laatste tijd explosief is gegroeid. Het netwerk stelt ontwikkelaars in staat om apps te bouwen zoals die in de DeFi industrie.

Terwijl Terra slechts 13 apps in zijn ecosysteem heeft, hebben ze een TVL van $ 18,1 miljard. Dit maakt het het op een na grootste platform na Ethereum. Het is zelfs groter dan populaire namen als Solana en Binance Smart Chain.

Terra staat ook bekend om zijn stablecoins. De meest populaire daarvan is TerraUST, dat de op drie na grootste munt ter wereld is geworden. Daarom is er een mogelijkheid dat de Terra prijs zal herstellen naarmate de acceptatie groeit.

Fantom

Fantom (FTM) is een andere Ethereum killer die ook populair is onder ontwikkelaars. Het bedrijf helpt ontwikkelaars ook om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Onlangs heeft het het aantal apps in zijn ecosysteem zien groeien tot 102 en hun TVL tot $ 5,79 miljard. Dat heeft het tot het 6e grootste DeFi bouwplatform ter wereld gemaakt.

De Fantom prijs is de afgelopen dagen sterk gestegen, waardoor de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 5,87 miljard komt. Naarmate de populariteit groeit, bestaat de mogelijkheid dat de prijs terug zal stuiteren.

The post Top 3 altcoins om in de dip te kopen nu cryptos terugdeinzen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*