Crypto-Prijzen.nl

Top 3 altcoins die in 2022 omhoog kunnen schieten

Top 3 altcoins die in 2022 omhoog kunnen schieten

Altcoins deden het goed in 2021 toen cryptocurrencies mainstream werden. Terwijl de Bitcoin prijs in 2021 met minder dan 150% steeg, stegen de meeste altcoins zoals Terra, Solana en Shiba Inu met meer dan 1.000%. De kans is groot dat deze trend zich in 2022 zal voortzetten. Dit zijn de drie belangrijkste altcoins om in 2022 in de gaten te houden.

Avalanche

Avalanche (AVAX/USD) is een relatief nieuw blockchain project dat is gebouwd als alternatief voor Ethereum. Het is een proof-of-stake platform dat meestal sneller is dan Ethereum en andere proof-of-work netwerken.

Avalanche heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het is een favoriet platform voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) geworden waarvan de apps een totale waarde hebben van meer dan $ 11,7 miljard.

Dit maakt het het vierde grootste platform ter wereld na Ethereum, Terra en Binance Smart Chain (BSc). Enkele van de grootste DeFi platforms die in Avalanche zijn gebouwd, zijn Aave, Trader Joe. Benqi en Curve. Vijf van de grootste apps hebben een TVL van meer dan $ 1 miljard.

De Avalanche prijs steeg in 2021 met bijna 3.000% toen investeerders de groei van het ecosysteem toejuichten. Het is mogelijk dat de AVAX prijs in 2022 blijft groeien naarmate meer mensen de technologie omarmen.

Cosmos

Cosmos (ATOM/USD) is een populair blockchainproject dat bekend staat om zijn Inter-Blockchain Communication (IBC) protocol. Dit protocol helpt de communicatie van blockchain projecten, die vaak in een silo-omgeving werken, te overbruggen.

Tegenwoordig zijn er meer dan 260 apps in het Cosmos ecosysteem. Deze netwerken hebben meer dan $ 170 miljard aan digitale activa in beheer. Enkele van de meest populaire platforms in het Cosmos ecosysteem zijn de Binance Coin, KuCoin Token en Terra.

De Cosmos prijs is in 2021 met meer dan 700% gestegen en de kans is groot dat deze in 2022 zal blijven groeien naarmate meer ontwikkelaars het platform omarmen.

Fantom

Fantom (FTM/USD) is een andere Ethereum killer die de afgelopen maanden relatief populair is geworden. Het is een platform met meer dan 100 gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties met een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 6,6 miljard. Enkele van de bekendste apps op het platform zijn Multichain, Tomb Finance, SpokySwap en Geist Finance, die elk een TVL van meer dan $ 1 miljard hebben.

De Fantom prijs steeg in 2021 met meer dan 15.000% terwijl de vraag naar Ethereum killers bleef stijgen. De prijs van de munt zal het waarschijnlijk goed doen in 2022 naarmate meer investeerders en ontwikkelaars het netwerk omarmen.

The post Top 3 altcoins die in 2022 omhoog kunnen schieten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*