Crypto-Prijzen.nl

Top 2 cryptocurrencies om te kopen voor de lange termijn

Top 2 cryptocurrencies om te kopen voor de lange termijn

De prijzen van cryptovaluta hebben het dit jaar over het algemeen goed gedaan. Bitcoin is dit jaar met meer dan 80% gestegen en deed het daarmee beter dan de Dow Jones en Nasdaq 100 index. Andere munten zoals Ethereum, Ripple en Solana zijn allemaal meer dan verdubbeld. Cryptocurrencies zijn echter zeer volatiele munten. In dit artikel zal ik kijken naar de drie cryptocurrencies om voor een lange tijd te kopen en vast te houden.

Ethereum

Ethereum (ETH/USD) is een blockchain project waarmee ontwikkelaars applicaties zoals in DeFi en non-fungible tokens (NFT’s) kunnen bouwen. Ethereum kan worden gezien als Android, een open-source ecosysteem waarmee mensen mobiele applicaties kunnen bouwen.

Ethereum wordt tegenwoordig veel gebruikt in de cryptocurrency industrie dankzij de slimme contracttechnologie. Het domineert bijvoorbeeld de gedecentraliseerde financiële (DeFi) industrie. Volgens DeFi Llama zijn er meer dan 200 DeFi apps gebouwd in Ethereum. Deze apps hebben een gecombineerde totale waarde van meer dan $ 180 miljard.

Ethereum is ook gebruikt om andere populaire blockchain projecten te bouwen, zoals Non-Fungible Tokens (NFT’s) en metaverse. Het drijft NFT marktplaatsen zoals OpenSea en metaverse projecten zoals Decentraland aan.

Ethereum is om verschillende redenen een goede langetermijn investering. Ten eerste heeft het een aanzienlijk marktaandeel, zelfs met zijn vele uitdagingen zoals lage snelheid en hogere kosten. Ten tweede heeft het een naamsbekendheid die veel Ethereum killers niet hebben.

Ten derde werken ontwikkelaars aan verschillende verbeteringen in het netwerk. Ze zetten het bijvoorbeeld over van een proof-of-work naar een proof-of-stake, wat enkele van de grootste uitdagingen zal oplossen.

Binance Coin

Binance is de grootste blockchain ter wereld. Het wereldwijde Binance platform verwerkt elke dag meer dan $ 25 miljard aan cryptocurrencies. Aan de andere kant verwerkt de Amerikaanse versie elke dag meer dan $ 1 miljard cryptocurrencies. Daarom is het bedrijf ongeveer twee keer zo groot als Coinbase, een bedrijf dat wordt gewaardeerd op meer dan $ 50 miljard.

Binance Coin (BNB/USD) is de native token voor de Binance Smart Chain (BSc). Dit is een platform dat vergelijkbaar is met Ethereum omdat het ontwikkelaars in staat stelt om gedecentraliseerde apps te bouwen. Het BSc ecosysteem wint inderdaad aanzienlijk aan populariteit vanwege de associatie met Binance.

BSc heeft een aantal functies die beter zijn dan Ethereum. Het is bijvoorbeeld gebaseerd op proof-of-stake-technologie, waardoor het relatief sneller is. Het netwerk verwerkt ongeveer 80 transacties per seconde, terwijl Ethereum er minder dan 20 verwerkt. Ten derde is het relatief goedkoper en sneller in gebruik dan Ethereum.

Binance Coin wordt ook veel gebruikt in het Binance ecosysteem zelf. Daarom maakt dit alles het een goede munt om te kopen en HODL.

The post Top 2 cryptocurrencies om te kopen voor de lange termijn appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*