Crypto-Prijzen.nl

Top 10 play-to-earn games om in te investeren in 2023

Top 10 play-to-earn games om in te investeren in 2023

Play-to-earn (play-to-earn) games zijn door blockchain geproduceerde titels die gamers belonen met digitaal geld of non-fungible tokens (NFT’s) voor het overwinnen van uitdagingen of succes in toernooien. Sinds de lockdowns van de COVID-19-pandemie zijn deze GameFi-titels in populariteit gegroeid en vertonen geen tekenen van vertraging.

Dit maakt cryptogaming een van de meest aantrekkelijke gebieden voor potentiële investeerders met goede winsten, zelfs tijdens de huidige bearmarkt die BTC treft.

Dit is onze top 10 van aanbieders van play-to-earn-games om in 2023 in te investeren:

  • Metacade (MCADE)
  • The Sandbox (SAND)
  • Decentraland (MANA)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Gods Unchained (GODS)
  • My DeFi Pet (DPET)
  • Alien Worlds (TLM)
  • Illuvium (ILV)
  • CryptoBlades (SKILL)
  • Silks (STT)

1. Metacade (MCADE)

Metacade is een door een blockchain gecreëerde virtuele arcade met meerdere titels die is ingesteld om een revolutie teweeg te brengen in de GameFi-industrie met zijn innovatieve en meerlagige roadmap. Met een breed scala aan verslavende play-to-earn titels en andere verdienmogelijkheden voor gebruikers, belooft Metacade een leider te worden naarmate metaverse gaming blijft groeien.

Hoogtepunten van de opwindende whitepaper van het platform zijn onder meer de baanbrekende Metagrants, een financieringsbron die game-ontwikkelaars kunnen aanvragen om gaming ideeën om te zetten in realiteit na een stemming door de community, de lancering van het vacaturesite in het eerste kwartaal van 2024, waar de beste carrièremogelijkheid in Web3- en GameFi-ontwikkeling, en de overgang naar een volledig functionerende en zelfvoorzienende gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) in het vierde kwartaal van 2024.

Met een bèta-presalefase die $1,5 miljoen opbracht in iets meer dan vier weken, is Metacade een uitstekende optie voor play-to-earn games om in te investeren tijdens de presale. Deze investering zal de komende maanden en jaren waarschijnlijk een aanzienlijke winst opleveren.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

2. The Sandbox (SAND)

The Sandbox is een gedecentraliseerde blockchain-hub met een uitstekende toegankelijkheid en waarvoor geen IT-diploma vereist is. Gamers kunnen karakters, games en 3D metaverse werelden bouwen, creëren, delen en verhandelen in een blokkerige esthetiek vergelijkbaar met die van Minecraft en Roblox.

Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken blockchain gaming platforms, door zijn eenvoudig te gebruiken plug-and-play game-creatie-tools die uiterst eenvoudig te gebruiken zijn. Mensen zonder achtergrond in coderen kunnen deze intuïtieve tool gebruiken om diepgaande werelden en games te creëren die anderen op het platform kunnen spelen.

Hoe meer gebruikers bouwen, hoe beter het verdienpotentieel om NFT’s te verkopen en te verhandelen. Met ongeveer 50% van de SAND-tokens beschikbaar voor aankoop, maakt de reeds gevestigde populariteit van SAND onder cryptogamers het een van de meest veelbelovende bedrijven die play-to-earn aanbieden om in te investeren, met uitstekende potentiële winsten die kunnen worden gerealiseerd.

3. Decentraland (MANA)

Decentraland is een open-wereld virtual reality-ruimte waarmee gebruikers hun eigen virtuele onroerend goed percelen kunnen kopen en 3D-werelden kunnen creëren. Percelen zijn beschikbaar in de vorm van LAND-tokens en zodra ze zijn gekocht, kunnen gebruikers alles maken wat ze willen, van het openen van een online winkel om MANA-tokens te verdienen tot het bouwen van een virtueel themapark, zoals Warner Music heeft gedaan.

Het platform is een DAO, wat betekent dat de volledig meeslepende virtual reality-wereld wordt bestuurd en geleid door de community. Dit onderscheidt Decentraland van andere virtual reality-werelden in de metaverse, aangezien gebruikers stemmen over de toekomstige richting en het bestuursbeleid van de wereld.

De metaverse van Decentraland evolueert voortdurend met de creatie van nieuwe projecten en heeft een aantal grote namen naar het platform getrokken in de wereld van populaire cultuur en big business. Paris Hilton, JJ Lin en JP Morgan behoren tot degenen die virtuele percelen in Decentraland hebben gekocht, wat een domino-effect heeft op de prijs van specifieke nabijgelegen LAND-tokens. Deze grote namen en de voortdurende evolutie van de omgeving van Decentraland maken van MANA een perfecte optie voor iedereen die kijkt naar bedrijven die play-to-earn spellen aanbieden om in te investeren.

4. Axie Infinity (AXS)

Een van de grootste titels van play-to-earn, Axie Infinity, is een ruil-en-strijdspel dat qua stijl en toon vergelijkbaar is met Pokemon Go. Gamers verzamelen, verhogen en fokken Ethereum-geminte NFT’s genaamd “Axies” voordat ze tegen andere online gebruikers strijden, waarbij de winnaar van elk gevecht beloningen wint.

Er zijn tientallen verschillende soorten Axies waar gamers uit kunnen kiezen, en elk heeft eindeloze mogelijkheden voor aanpassing en ontwikkeling. Beloningen komen in Smooth Love Potion (SLP) tokens, die kunnen worden verkocht voor AXS-coins, de oorspronkelijke token van het spel.

Hoewel het gebruikersbestand van Axie Infinity tijdens de huidige bearmarkt aanzienlijk is afgenomen vanaf het hoogtepunt van 2,78 miljoen aan het begin van 2022, waardoor SLP meer dan 99% van zijn waarde verloor, verzekert de solide en loyale aanhang van de game in Zuidoost-Azië het platform van een spannende toekomst.

Met meer dan 60% van het totale aanbod van AXS-coins beschikbaar voor aankoop vanaf december 2022, lijkt AXS een goede gok om in 2023 te herstellen, waardoor het een uitstekende keuze is voor cryptofans die op zoek zijn naar bedrijven met play-to-earn-spellen om in te investeren.

5. Gods Unchained (GODS)

Gods Unchained is een van de meest populaire NFT-handelsspellen van de metaverse, die gamers niet alleen uitstekende play-to-earn mogelijkheden biedt, maar, in tegenstelling tot de meeste GameFi-titels, ook gratis te spelen is. Dit maakt het een uitstekend startpunt voor iedereen die op zoek is naar een introductie tot metaverse gaming.

Gamers verzamelen kaarten en strijden tegen andere spelers in gevechten en duels om beloningen te verdienen. Ethereum blockchain technologie geeft gamers digitaal eigendom van hun kaarten en stelt hen in staat om te beheren, verhandelen en kopen om hen de beste kans op succes te bieden.

De oorspronkelijke coin van het platform is het GODS-token, waarmee spelers kaartpakketten en kisten kunnen kopen en hun eigen NFT’s en stake tokens kunnen maken om beloningen te ontvangen. Dit zorgt voor een veel diepere spelervaring dan traditionele real-world kaart ruilspellen kunnen bieden. Met plannen om seizoensgebonden gamepacks uit te brengen en een trouw klantenbestand, lijkt GODS klaar om nog enige tijd toonaangevend te blijven in de Web3 competitieve kaartenhandel.

6. My DeFi Pet (DPET)

DPET is het native token van My DeFi Pet, een op blockchain gebaseerd spel waarmee gebruikers virtuele huisdieren kunnen grootbrengen. Gamers van een bepaalde tijdsperiode zullen zich de Tamagotchi’s herinneren; My DeFi Pet breidt dat idee uit met het voordeel van Web3-technologie.

Naast het opvoeden van huisdieren kunnen gamers huisdieren kopen, verkopen en ruilen op de in-game marktplaats. Aangepaste NFT’s van hun huisdieren kunnen worden gemaakt met opties zoals het veranderen van hun kleur, ogen en kopvorm, het toevoegen van vleugels en het ontwikkelen van hun vachtpatronen.

DPET-coins worden gebruikt om items op de website van het spel of op de markt te kopen om NFT’s te verhandelen en voedsel voor huisdieren, kleding of accessoires voor huisdieren te kopen. Met slechts 16% van de 100 miljoen DPET-coins die momenteel in omloop zijn, is er een enorme kans voor My DeFi Pet om te groeien in 2023 en voor winst voor investeerders die op zoek zijn naar play-to-earn spellen om in te investeren.

7. Alien Worlds (TLM)

Alien Worlds is de toonaangevende op buitenaardse wezens gebaseerde sci-fi adventure play-to-earn-game van de metaverse. Het doel van het spel is eenvoudig. Speel, mine en upgrade NFT alien soorten die kunnen worden gebruikt om verschillende items te vinden en zichzelf de beste kans op succes te geven.

Elke speler krijgt een schop om te beginnen met het minen van de inheemse coin, Tilium (TLM), op een gekozen landperceel. TLM wordt vervolgens gebruikt om NFT’s te verwerven in de in-game handelsruimte en kan worden ingezet in ruil voor advies over het bestuur en het besluitvormingsproces van de game. Er is ook ruimte voor TLM-houders om passief inkomen te verwerven door hun land te huren, gevechten tegen andere gebruikers te winnen en door coins te staken.

Ongeveer een derde van het beschikbare aanbod van TLM-coins is in omloop vanaf december 2022. Met Alien Worlds leidend in de sci-fi GameFi-ervaring, is dit een van de play-to-earn-games om in te investeren in 2023.

8. Illuvium (ILV)

Illuvium is een goed verkopend digitaal land- en gaming platform voor pc- en Mac-gebruikers. Met behulp van de Ethereum blockchain kunnen gebruikers dit scifi-avonturenspel spelen waarmee zeven buitenaardse landschappen kunnen worden verkend. Het doel van de game is om NFT-wezens te verzamelen en tegen andere gebruikers te strijden om beloningen te krijgen.

De game heeft meer dan 100 monsters die heersen over buitenaardse gebieden en die kunnen worden verzameld, getraind en gecombineerd om ze krachtiger te maken. Deze wezens worden Illuvials genoemd. Beloningen worden aan spelers verstrekt in de vorm van ILV-tokens voor het voltooien van missies, het meedoen aan evenementen en toernooien en het inzetten van ILV op veldslagen in de Leviathan Arena.

De verleidelijke verhaallijn van Illuvium trekt in 2023 waarschijnlijk veel nieuwe spelers aan, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid wordt voor play-to-earn fans.

9. CryptoBlades (SKILL)

Cryptoblades is een door Binance Smart Chain gehoste roleplaying game (RPG) die het SKILL-token als de oorspronkelijke coin gebruikt. Spelers kopen SKILL-tokens om personages en wapens te kopen of te maken om het op te nemen tegen tegenstanders in gevechten.

Het idee van het spel is eenvoudig: creëer zo krachtig mogelijke personages en win gevechten tegen vijanden om beloningen te verdienen in de vorm van SKILL-tokens. Deze tokens kunnen worden ingetrokken, verkocht of gebruikt om andere in-game activa, zoals wapens, te kopen om ze nog krachtiger te maken.

Meer dan 90% van de voorraad van een miljoen tokens van het platform is momenteel in omloop, wat betekent dat play-to-earn investeerders die geïnteresseerd zijn in het potentieel van CryptoBlades, snel moeten handelen om potentiële winst te zien. 

10. Silks (STT)

Silks is een meeslepende, metaverse fantasie paardenrace game die gamers de mogelijkheid biedt om hun dromen van het bezitten en trainen van racepaarden te realiseren. Door de ontwikkeling van een paard vanaf de geboorte tot aan de renbaan te volgen, heeft het unieke Web3-aanbod van Silks een enorm potentieel om te cultiveren.

Spelers kunnen paarden fokken, kopen en verhandelen op de in-game marktplaats met behulp van STT-tokens. Passief inkomen kan worden verdiend door deel te nemen aan paardenraces en prijzengeld te winnen, net als in het echte leven. Met meer dan 10.000 beschikbare paarden, die elk hun eigen identiteit en activabezit hebben, heeft Silks een enorme gameplay diepte.

Daarnaast kunnen spelers land kopen om een paardenboerderij te bouwen, hun eigen paarden te fokken en te delen in het echte succes van hun tegenhangers. Silks lijkt in 2023 door te breken en uitstekende rendementen op te leveren voor beleggers die nu kopen.

Samengevat

2023 is een jaar van voortdurende groei in metaverse gaming, voortbouwend op de successen van 2022 ondanks de trage cryptomarkten. Hoewel elk van de tien play-to-earn-titels die hier worden vermeld aantrekkelijke verkoopargumenten heeft, lijkt Metacade de beste keuze te zijn voor investeerders die op zoek zijn naar kansen in 2023.

De uitgebreide en meerlagige roadmap en plannen om te migreren naar een volwaardige DAO en het rijke verdienpotentieel op het platform maken Metacade tot een enorm aantrekkelijke investeringsoptie. Met de presale momenteel in de 1 de fase en MCADE-tokens beschikbaar voor $0,01, zijn vroege winsten beschikbaar voor degenen die eerder vroeger dan later investeren, aangezien de prijs stijgt tot $0,02 wanneer de presale eindigt.

Je kunt hier de beste play-to-earn gaming tokens bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Het bericht Top 10 play-to-earn games om in te investeren in 2023 verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*