Crypto-Prijzen.nl

Toonaangevende cryptobeurs Bybit lanceert spothandel

Toonaangevende cryptobeurs Bybit lanceert spothandel

Bybit, de grootste cryptobeurs voor derivaten ter wereld, lanceert crypto spothandel, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het spothandelsplatform van de beurs gaat vandaag om 06.00 uur UTC live en ondersteunt BTC/USDT, ETH/USDT, XRP/USDT en EOS/USDT. Bybit zal in de toekomst meer handelsparen toevoegen. Vergoedingen zijn vastgesteld op nul.

Een stabiele, betrouwbare beurs van wereldklasse

Bybit is er trots op betrouwbaarheid en liquiditeit van wereldklasse te leveren aan spothandel. Het heeft bewezen een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke beurs te zijn in alle marktomstandigheden. Het was een van de weinigen die geen downtime of overbelasting had tijdens de recente bull run van cryptocurrencies. Voor activa beurzen is liquiditeit zonder twijfel een van de belangrijkste aspecten. Het handelsplatform voor derivaten van Bybit heeft de kleinste spread en de beste liquiditeit ter wereld. Gebruikers krijgen te allen tijde de beste marktuitvoering en koersen, zelfs onder de meest volatiele omstandigheden. Bybit CEO en medeoprichter Ben Zhou verzekert:

“Het was Bybit’s grootste voorrecht om de vurige steun van onze gemeenschap en partners te hebben gehad terwijl we blijven groeien en verbeteren. We zijn verheugd om dit met ons mee te nemen naar de spothandel van de liquiditeits- en betrouwbaarheidsderivaten van wereldklasse die klanten zijn gaan associëren met Bybit.”

Spothandel maakt directe eigendomsoverdracht mogelijk

Met spothandel kunnen gebruikers activa kopen en verkopen tegen de huidige marktkoers zodra een bestelling is uitgevoerd. Dit gebeurt ter plekke, vandaar de naam. Kopers en verkopers dragen het eigendom van crypto-activa rechtstreeks op de spotmarkt over. Crypto-spothandel vergemakkelijkt de hedgingstrategieën van derivatenhandelaren op een meer geavanceerd niveau. Het is ook een basisstartpunt voor nieuwkomers op de markt.

Laserscherpe focus op klantenservice

Bybit’s op klantenondersteuning gerichte diensten en op de detailhandel gerichte producten maken cryptohandel toegankelijker voor alle soorten gebruikers over de hele wereld, wat een plezierige en naadloze handelservaring garandeert. Het professionele platform biedt community-ondersteuning in meerdere talen, geweldige klantenservice en een supersnelle matching engine. Het bedrijf levert cloud mining producten, nieuwe online handelsdiensten en API ondersteuning aan particuliere en professionele klanten over de hele wereld.

The post Toonaangevende cryptobeurs Bybit lanceert spothandel appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*