Crypto-Prijzen.nl

Tom Brady prijst Vitalik Buterin voor zijn rol in de cryptosector

Tom Brady prijst Vitalik Buterin voor zijn rol in de cryptosector

Tom Brady, een populaire NFL kampioen, heeft gezegd dat hij een grote fan is van de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin. Brady’s opmerkingen komen een paar dagen nadat Buterin werd vergeleken met de NFL ster.

Tom Brady prijst Vitalik Buterin

Vorige week bracht Time Magazine zijn eerste NFT uitgave op de blockchain uit. Buterin stond op de omslag van het tijdschrift. Dit werd toegejuicht door de meerderheid van de cryptocurrency gemeenschap, maar er waren een paar trollende opmerkingen over het uiterlijk van Buterin op de cover.

Buterin deelde deze negatieve opmerkingen op Twitter. De opmerkingen vergeleken Buterin met Tom Brady, maar de vergelijking met een andere versie van Brady. Hoewel deze trollende opmerkingen de aandacht van Buterin trokken, merkte hij op dat hij niet wist wie Brady was.

“Ik wist niet eens wie Tom Brady is, ik moest het aan mensen om me heen vragen. Mijn beste gok was dat hij de acteur was van Mission Impossible”, zei Buterin.

Ondanks dat Buterin Brady niet kent, blijkt dat de NFL ster Buterin kent. In een tweet laat Brady weten een grote fan te zijn van Buterin. Hij merkte verder op dat het door de inspanningen van Buterin was dat hij Autograph kon lanceren. “Bedankt voor alles wat je hebt gebouwd in de wereld van crypto”, zei Brady.

Tom Brady’s onderneming in crypto

Brady is een van de opmerkelijke investeerders in de cryptocurrency sector. Daarom is het geen verrassing dat hij Buterin en zijn inspanningen kent om de cryptocurrency sector te laten groeien tot wat het nu is.

Een van Brady’s opmerkelijke ontwikkelingen in de cryptosector is de lancering van Autograph, een NFT platform. Hij merkte op dat het dankzij de inspanningen van Buterin mogelijk was om dit NFT platform te lanceren.

In september 2021 maakte Brady bekend dat hij zijn salaris zou ontvangen in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Solana. Hij is een van de populaire sportspelers die ermee hebben ingestemd om hun betalingen in crypto activa te ontvangen.

Brady heeft ook persoonlijke investeringen gedaan in crypto. Zowel hij als zijn vrouw hebben een aandelenbelang in FTX. FTX is een van de grootste cryptocurrency handelsplatforms.

Het bericht Tom Brady prijst Vitalik Buterin voor zijn rol in de cryptosector verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*