Crypto-Prijzen.nl

Tom Brady en Gisele Bündchen zijn nu aandeelhouders van FTX

Tom Brady en Gisele Bündchen zijn nu aandeelhouders van FTX

Bitcoin options trading now available on FTX

Zevenvoudig Super Bowl kampioen en zelfbenoemde “bitcoin bull” Tom Brady erkende dat hij aan de verkeerde kant van zijn Bitcoin (BTC/USD) handel stond, maar dit weerhoudt hem er niet van om in de ruimte te investeren. Hij en zijn vrouw, Gisele Bündchen, namen elk een aandelenbelang in FTX Trading Limited, de organisatie achter FTX.COM en FTX.US, meldde Bloomberg.

Laserogen ‘werkten niet’, op naar de volgende investering

Begin mei voegde de voetbalster “laserogen” toe aan zijn Twitter profielfoto, wat veel Bitcoin fans doen om hun “laserfocus” en toewijding aan de crypto te demonstreren. Op de dag dat hij zijn foto veranderde, was de prijs van bitcoin $ 56.245, maar deze is sindsdien met bijna 40% gedaald. Dit bracht Brady ertoe om te tweeten: “Oké, de laserogen werkten niet. Iemand een idee?”

Brady heeft zijn eigen vraag misschien beantwoord met een investering in FTX. Brady heeft samen met Bündchen een niet nader genoemd belang in FTX verworven en beiden zullen als ambassadeurs voor FTX dienen. Het beroemde koppel zal ook de rol van adviseur op het gebied van milieu en sociale initiatieven van FTX op zich nemen. FTX CEO en oprichter Sam Bankman-Fried vertelde Bloomberg:

Tom en Gisele zijn allebei legendes en ze hebben allebei het toppunt bereikt van wat ze doen. Als we nadenken over wat FTX vertegenwoordigt, willen we het beste product zijn dat er is.

FTX zet groot in op sport

De samenwerking van FTX met misschien wel de meest herkenbare voetbalster ter wereld komt overeen met de eerdere investeringen van het bedrijf in de sportwereld. FTX kocht de rechten om de thuisbasis van het Miami Heat stadion van de NBA te hernoemen naar FTX Arena, terwijl FTX het officiële Cryptocurrency Exchange merk van de Major League Baseball competitie werd genoemd.

The post Tom Brady en Gisele Bündchen zijn nu aandeelhouders van FTX appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*