Crypto-Prijzen.nl

TokenClub (TCT) heeft vandaag meer dan 25% gewonnen: hier kun je de crypto valuta kopen

TokenClub (TCT) heeft vandaag meer dan 25% gewonnen: hier kun je de crypto valuta kopen

De TokenClub (TCT) token wint terrein sinds 17 april en de prijs is de afgelopen zeven dagen met ongeveer 40,8% gestegen.

Er zijn geen specifieke redenen waarom de prijs van deze token stijgt, ondanks het feit dat indicatoren aantonen dat het nog steeds een sterke bullish trend vertoont nadat het vandaag met nog eens 25% is gestegen.

Om investeerders en handelaren die in TokenClub willen investeren te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat het is, waar je de token kunt kopen en een prijsvoorspelling.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om TokenClub te kopen

Omdat TCT zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt TCT nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om TCT nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor TCT wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder TCT.

Wat is de TokenClub token?

De TokenClub token is een op Ethereum gebaseerde token en het is de native token van het TokenClub-platform.

In een notendop, het TokenClub-platform is een wereldwijde gemeenschap van liefhebbers van digitale valuta en omvat sociale evenementen, live-evenementen en investeringen.

TokenClub zet zich in voor het bouwen van een autonoom, vertrouwd en efficiënt gemeenschapsgebaseerd economisch netwerk, waar mensen alle rollen kunnen vervullen die betrokken zijn bij waardecreatie.

Moet ik vandaag de TokenClub (TCT) kopen?

Als je wilt investeren in een cryptocurrency van een wereldwijde gemeenschap, dan kan de TCT-munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet je je zich bewust zijn van het feit dat het investeren in de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

TokenClub prijsvoorspelling

Afgaand op de huidige bullish trend, denken analisten dat de TokenClub-munt tegen het einde van deze maand $ 0,030 zou kunnen bereiken.

$TCT-verslaggeving op sociale media

Het bericht TokenClub (TCT) heeft vandaag meer dan 25% gewonnen: hier kun je de crypto valuta kopen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*